TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Puiul de cuc (Vol. 11) 978-606-40-2175-5
Puiul de cuc (Vol. 11)
Vezi
galerie

Puiul de cuc (Vol. 11)

de Camilla Läckberg

Titlu apărut în colecția Fiction Connection Crime la Trei

Id: #434885

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

„Un nou volum fascinant din seria Fjällbacka, foarte dens și incitant.” – ALLAS


Două evenimente cumplite cutremură Fjällbacka. Un fotograf cunoscut e găsit ucis cu brutalitate într-o expoziție. Insulița unde se retrage să scrie Henning Bauer, laureatul premiului Nobel pentru literatură, devine scena unei tragedii sângeroase. Greu de crezut că aceste incidente nu au legătură, mai ales că fotograful și scriitorul erau printre fondatorii misteriosului club exclusivist numit Blanche. Ancheta lui Patrik Hedström pare blocată, în timp ce Erica Falck face cercetări în legătură cu uciderea unui transsexual la Stockholm în anii 1980. Și începe să înțeleagă că umbra păcatelor din trecut ajunge până în prezent.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Camilla Läckberg

Traducător: Cristina Ekholm

Data apariției: februarie 2024

Titlu original: Gökungen

ISBN: 978-606-40-2175-5

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 456

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Trei

Teme: anchetă, moarte

 

Opinii editoriale

„Seria Fjällbacka este caldă și umană în comparație cu tușele întunecate și crimele sălbatice. Erica Falk este o eroină pe măsura Annikăi Bengtzon, a lui Martin Beck sau Kurt Wallander.”

HELSINGBORGS DAGBLAD

„Läckberg are un simț de observație deosebit și o pasiune pentru stări sufletești, personaje, dialog, detalii și intrigă captivantă care au făcut-o Regina genului crime. Și confirmă 100%. Iar noua ei carte, Puiul de cuc, din seria Fjällbacka, nu este o excepție.”

BTJ

„Camilla Läckberg face portretul încă unui sistem patriarhal, folosind ca fundal asocieri cu Academia suedeză, lumea culturală și abuzuri trecute sub tăcere (…) Puiul de cuc este sângeros și înspăimântător, te fascinează fără încetare (…) Categoric una dintre cele mai bune cărți ale lui Läckberg și, deși sinistră, poate e și una dintre cele mai răutăcioase/ amuzante cărți de suspans.”

SKÅNSKA DAGBL ADET

„E clar că Läckberg s-a distrat de minune când s-a întors în Fjällbacka. Ca autor, s-a dezvoltat mult în cele aproape două decenii care au trecut de la debutul ei și face deja parte din istoria genului crime suedez.”

T VEDESTRANDSPOSTEN

„Läckberg are un stil narativ impecabil, o energie care te împinge să citești mai departe. Și nu în ultimul rând, cititorul ajunge să țină la personajele ei, și la cele care apar cu regulari¬tate, și la cele pe care le întâlnește de la carte la carte.”

ADRESSEAVISEN
Camilla Läckberg
Camilla Läckberg
Autor

Camilla Läckberg este cea mai de succes autoare suedeză. Cărțile ei s-au vândut...

vezi autor