TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Lumina dintre oceane (Top 10+) PO-MLS-LUDOT1-19-N-001
Lumina dintre oceane (Top 10+)
Vezi
galerie

Lumina dintre oceane (Top 10+)

de M. L. Stedman

Titlu apărut în colecția Top 10+ la Polirom

Id: #263463

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Devenită bestseller, Lumina dintre oceane a fost desemnată cea mai bună carte a lunii august 2012 de Amazon.com, unanim considerată un debut spectaculos al scriitoarei de origine australiană M.L. Stedman.

După patru ani de coşmar petrecuţi pe fronturile Primului Război Mondial, Tom Sherbourne se întoarce în ţara natală, Australia, angajîndu-se paznic de far pe Ianus Rock, o insulă aflată la distanţă de o jumătate de zi de coastă. Izolaţi de restul lumii, Tom şi frumoasa lui soţie, Isabel, încearcă zadarnic să devină părinţi. Cînd orice speranţă părea pierdută, pe ţărm eşuează o barcă ducînd un cadavru şi un nou-născut. Încălcîndu-şi principiile, Tom şi Isabel decid să păstreze copilul, considerîndu-l un dar de la Dumnezeu. După doi ani, cînd se întorc pe continent, descoperă că hotărîrea luată le-a schimbat iremediabil destinele.

extinde
 

Detalii produs

Autor: M. L. Stedman

Traducător: Anca Gabriela Sîrbu

Data apariției: iulie 2019

Titlu original: The Light between Oceans

ISBN: 978-973-46-7894-5

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 432

Limbă: Română

Dimensiuni: 10,6x18 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Polirom

Teme: destin, iubire

 

Opinii editoriale

„Iată un roman în care salvarea unui personaj aduce cu sine pierderea tragică a altuia, deşi noi, cititorii, am vrea cu disperare să nu moară nimeni. Lectura romanului Lumina dintre oceane este o experienţă halucinantă, dramatică.”

Monica Ali

„O minunată poveste a iubirii şi a pierderii, a dreptăţii şi a răului, a ceea ce oricare dintre noi ar face pentru cel iubit.”

The Boston Globe

„Descrierile labirintice ale sălbaticei coaste a Australiei sînt fascinante, cum fascinantă este şi uşurinţa cu care scriitoarea stăpîneşte vechile poveşti ale locului. Pe măsură ce cuplul de la far este atras în împrejurări din ce în ce mai tragice, cele două stranii destine devin cumva apropiate, familiare.”

The New Yorker
M. L. Stedman
M. L. Stedman
Autor

Scriitoarea M.L. Stedman s-a născut şi a crescut în Australia, iar în prezent lo...

vezi autor