TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Spiritul focului
Spiritul focului
Vezi
galerie

Spiritul focului

de Wilbur Smith

Id: #382899

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Inseparabili de la naștere și crescuți în India, Theo și Connie Courtney sunt despărțiți la moartea tragică a părinților lor.

Măcinat de vinovăție, Theo încearcă să-și repare vina aruncându-se în conflicte și bătălii, luptând alături de britanici împotriva armatelor Franței și Indiei. Connie, considerându-se abandonată de fratele ei, brutalizată de o serie de gardieni corupți care abuzează de poziția lor, își găsește locul în Franța, unde e bine primită în înalta societate. Dar și aici se vede nevoită să înfrunte bărbați înrăiți, al căror apetit pentru război și glorie o împinge spre prima linie a câmpurilor de bătălie ale francezilor în America de Nord.

Când destinele celor doi frați se înnoadă din nou, ei își dau seama că pentru răzbunarea și mântuirea pe care amândoi le caută cu disperare ar putea plăti cu prețul propriilor vieți...

O nouă generație a familiei Courtney luptă pentru libertate într-o povestire epică despre tragedie, pierdere, trădare și curaj, care îl aruncă pe cititor în miezul fierbinte al Războiului Franco-Indian.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Wilbur Smith

Data apariției: septembrie 2021

Titlu original: Ghost fire

ISBN: 9789733413134

Copertă: Paperback

Număr pagini: 528

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Univers

Teme: conflict

Wilbur Smith
Wilbur Smith
Autor

Wilbur Smith (1933–2021) este un fenomen la scară planetară – romanele sale s-a...

vezi autor