TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Chiar dacă ți-e frică… acționează AI-SUJ-CHDIFA-18-N-001
Chiar dacă ți-e frică… acționează
Vezi
galerie

Chiar dacă ți-e frică… acționează

de Susan Jeffers

Id: #261392

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Chiar dacă ți-e frică… acționează / Feel the Fear and Do It Anyway® de Susan Jeffers este un audiobook care îți va așeza ochelarii adevărului pe ochi pentru a-ți arăta lumea văzută fără frici. Este un audiobook de dezvoltare personală care te va ajuta să îți identifici, înțelegi și în cele din urmă, înfrângi, fricile personale, pentru a reuși astfel să obții mai mult de la viață. Este audiobookul care îți va fi de un real folos dacă vrei să îți sporești încrederea în sine, dacă vrei să devii mai hotărât, dacă vrei să preiei frâiele vieții tale și să te lași mai puțin influențat de alții, și de ce nu, dacă vrei să îți faci visurile să devină realitate… 

 

Susan Jeffers a fost doctor în psihologie și autoarea mai multor volume de „self-help” care au cunoscut un succes răsunător la public. „Chiar dacă ți-e frică… acționează”, a fost refuzată inițial de edituri cu atâta convingere, încât, unul dintre refuzuri a sunat în felul următor: „Lady Di ar putea să pedaleze goală pe străzi, împărțind cartea gratis, că tot n-ar citi-o nimeni”… Ulterior cartea s-a vândut în peste două milioane de exemplare și a fost tradusă în peste 35 de limbi. Alte titluri de succes din palmaresul autoarei sunt: Feel the Fear… and Beyond (Simte frica... și dincolo de ea), The Little Book of Confidence (Micuța carte a încrederii) și Life is Huge! (Viața e uriașă!).

 

Autoarea pornește de la premisa că fiecăruia îi este frică de ceva: de vorbitul în public, de a-și impune punctul de vedere, de a lua decizii, de intimitate, de schimbarea locului de muncă, de singurătate, de bătrânețe, de șofat, de pierderea unei persoane dragi, de a pune capăt unei relații, etc.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Susan Jeffers

Lectură audiobook: Dana Tapalagă

Data apariției: ianuarie 2018

Titlu original: Feel the Fear and Do It Anyway

ISBN: 978-606-913-453-5

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 1

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Act și Politon

Teme: succes

Susan Jeffers
Susan Jeffers
Autor

Susan Jeffers povestește că s-a luptat ea însăși cu frica în tinerețe și că mome...

vezi autor