TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Transformă-te! VI-STA-TCSDCC-17-N-001
Vezi
galerie

Transformă-te!

de Steve Andreas

Id: #264034

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Cum să devii ceea ce îți dorești
 

Descriere produs

Te aștepți ca această carte să-ți deschidă ochii în privința concepției despre sine și așa se întâmplă. Apoi, ești încântat să simți că ea face mult mai mult decât atât: te ajută să-ți explorezi cele mai intime mistere și să găsești răspunsuri corecte la întrebările tale despre tine.

 

În stilul său direct și îmbietor, Steve Andreas analizează clar și succint procese de importanță vitală, fundamentale construirii și reconstruirii stimei și încrederii personale. Acestea stau la baza succeselor și eșecurilor tale și de aceea cartea vine să te învețe cum să-ți construiești și să-ți amplifici convingerile pozitive și să le dizolvi pe cele distructive. Ea pornește de la un adevăr simplu și face din acesta un instrument puternic de transformare personală: identitățile noastre s-au format în urma unui proces destul de aleatoriu de încercare și eroare, prin îmbinarea tuturor experiențelor variate, bune sau rele pe care le-am avut, împreună cu ceea ce ne-au spus și ne-au învățat părinții și alte persoane.

 

În ciuda celor mai bune intenții ale acestora de a ne contura o concepție despre sine în mod pozitiv, acest proces este destul de hazardat și accidental. Unii dintre noi, puțini la număr, au fost mai „norocoși” și și-au dezvoltat judecăți de valoare care funcționează destul de bine, în timp ce majoritatea s-au atașat de convingeri care le-au sabotat încrederea de sine și deci succesul personal.



Aceasta carte nu este despre neurologie, biologie sau chimie și nici despre diferitele patologii fizice și biochimice care pot afecta sau distruge concepția despre sine a unei persoane. Aceasta carte este despre propria ta experiență în legatură cu crezurile personale și despre modalitățile prin care poți învăța cum funcționează ele și cum să le folosești astfel încât să-ți îmbunătățești continuu viața și să te bucuri cu adevărat de ea.

 

Concepția despre sine este un fel de hartă a personalității tale. Ca orice altă hartă, este întotdeauna o versiune foarte simplificată a teritoriului pe care îl descrie, iar această simplitate este exact ceea ce îi conferă utilitate unei hăi. O bucățică de hârtie cu câteva semne pe ea poate fi o reprezentare de slabă calitate a unui mare oraș, dar poate deveni foarte utilă, ajutându-te să te descurci pe un teritoriu nefamiliar și să găsești lucrurile care te interesează. Oricât de bună este o harta, ea omite întotdeauna lucrurile, evenimentele și informațiile pe care le poți găsi în zonă. Singura modalitate de a avea o hartă completă ar presupune reproducerea completă a teritoriului, particulă cu particulă, atom cu atom. Deoarece teritoriul reprodus ar fi la fel de mare și de încărcat ca originalul, ar anula tocmai menirea unei hărți.


Concepția ta despre sine, „harta” pe care o ai despre tine, are aceeași funcționalitate ca și cea a hârtii unui oraș – să te orienteze în lume și să te ajute să te descurci chiar și atunci când evenimentele sunt provocătoare sau dificile. Concepția ta despre sine seamănă puțin cu un agent de turism; te ajută să ajungi unde îți dorești să mergi și să experimentezi tot ceea ce vrei. Deoarece hârtile despre noi înșine sunt mereu foarte simplificate, ele nu pot descrie în totalitate cine suntem. Nu ne putem cunoaște niciodată complet, iar dacă reușim acest lucru, ar fi atât de complex și de obositor, încât nu ne-ar folosi la nimic.



Alte titluri pentru SteveAndreas (autor):
Inima Minţii (2013) ,
extinde
 

Detalii produs

Autor: Steve Andreas

Traducător: Carmen Ciocoiu

Data apariției: ianuarie 2017

Titlu original: Transforming yourself

ISBN: 9786068414645

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 288

Limbă: Română

Dimensiuni: 16,5x24 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Vidia

Teme: identitate, succes