TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Copii mai puternici decât bullyingul
Vezi
galerie

Copii mai puternici decât bullyingul

de Stella O’Malley

Titlu apărut în colecția Corint pentru părinți la Corint

Id: #425892

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Cum să crești un copil încrezător, echilibrat și puternic
 

Descriere produs

Parcurgând această carte, cititorii vor dobândi o mai bună înțelegere a lumii întunecate a bullyingului, a motivelor pentru care unii oamenii îi agresează pe alții, precum și o perspectivă asupra modului în care vor putea răspunde cel mai bine în caz de bullying, în situațiile sociale complexe în care sunt implicați preadolescenții și adolescenții.

 

Nu putem fi mereu alături de copii pentru a-i proteja atunci când își croiesc drumul în lume. Ceea ce putem face, însă, este să-i echipam cu instrumentele de care au nevoie pentru a se putea integra fără probleme într-un colectiv. Autoarea identifică modalități eficiente prin care familiile pot gestiona situațiile de bullying, inclusiv abordarea autorităților școlare, comunicarea cu părinții agresorului și sfaturi pentru combaterea cyberbullyingului.


Abordarea practica a psihoterapeutului Stella O’Malley va ajuta copilul, preadolescentul sau adolescentul să-și dezvolte inteligența emoțională și va constitui un sprijin pentru familiile angrenate într-un mediu social în rapidă schimbare, atât în online, cât și la școală.



Alte titluri pentru NadiaTătaru (prefatator):
Frica și anxietatea copilului (2022) ,
extinde
 

Detalii produs

Autor: Stella O’Malley

Traducător: Ana-Maria Plugaru

Prefaţator: Nadia Tătaru

Data apariției: septembrie 2022

ISBN: 9786060881025

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 336

Limbă: Română

Dimensiuni: 15x22 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Corint

Teme: copilărie, curaj, toleranță

 

Opinii editoriale

„Pentru părinți, îngrijitori, rudele implicate, lucrători în centrele de îngrijire a copiilor, profesori, angajați în domeniul educației sau al sănătății, cartea de față este o lectură obligatorie.”

Organizația irlandeză a Surorilor Medicale ș­i a Moaș­elor

„Copii mai puternici decât bullyingul este o lectură obligatorie pentru fiecare părinte preocupat de bunăstarea emoțională a copilului său. Stella O’Malley nu analizează doar emoțiile pe care copilul le trăieș­te în momente de dificultate, ci ­și pe cele ale părinților. Această carte este menită să devină un manual pentru părinții ai căror copii sunt victime ale excluziunii sociale ș­i ale bullyingului.”

MARY O’KANE, Coordonatoarea programului Primii ani, din Irlanda

„Stella O’Malley evită jargonul ș­i recurge la studii de caz intuitive pentru a analiza fenomenul de bullying.”

Irish Times