TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Apa a dispărut, luna a dispărut LI-OSH-OAADLA-18-N-001
Apa a dispărut, luna a dispărut
Vezi
galerie

Apa a dispărut, luna a dispărut

de Osho

Id: #254703

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Zece discursuri despre zen
 

Descriere produs

Învățăturile lui Osho, unul dintre cei mai cunoscuți lideri spirituali ai secolului XX, răstoarnă tiparele clasice de gândire, provocându-ne la o permanentă punere sub semnul întrebării a certitudinilor și la un proces de conștientizare de sine.

 

Cărțile din seria „OSHO“ prezintă viziunea acestuia privind cele mai importante probleme pe care și le pun oamenii interesați de știința transformării de sine și de o spiritualitate adaptată la provocările cotidiene ale vieții contemporane.

 

„Adeptii zen spun că un om iluminat trăiește la fel ca un om obișnuit – pe dinafară nu e nici o diferență. Mănâncă atunci când îi este foame, doarme când este obosit – nu e nici o diferență pe dinafară. Doar natura ființei, calitatea ființei s-a schimbat. Acum mintea lui e deschisă. El poate să se uite afară, dar rămâne înăuntru. Poate să se miște în lume, dar lumea nu se mișcă în el. El rămâne în lume, dar lumea nu mai face parte din ființa lui. Poate să facă orice este nevoie, dar nu se atașează. Nu că ar fi detașat – nu, nu e nici atașat, nici detașat. Lumea a devenit un vis, lumea a devenit un joc. Nu mai este reală, nu mai este substanțială. Zen spune că mintea obișnuită este mintea iluminată – cu o singură diferență; mintea e deschisă, ușa e deschisă, omul e atent, treaz. Somnul a dispărut. Nu mai ești hipnotizat, nu mai ești drogat. Ești ager.“ - OSHO

extinde
 

Detalii produs

Autor: Osho

Traducător: Lidia Grădinaru

Data apariției: mai 2018

ISBN: 9786063325915

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 304

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Litera

Teme: suflet

 Osho
Osho
Autor

Osho s-a născut în Kuchawada, India, la 11 decembrie 1931. Tatăl său a fost negu...

vezi autor