TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Cele 4 dimensiuni ale feminității românești (vol. 1) NE-MOT-C4DAFR-10-N-001
Cele 4 dimensiuni ale feminității românești (vol. 1)
Vezi
galerie

Cele 4 dimensiuni ale feminității românești (vol. 1)

de Monica Tatoiu

Id: #372555

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

La Editura Neverland a apărut primul volum al unui amplu proiect coordonat de Monica Tatoiu, intitulat „Cele 4 dimensiuni ale feminității românești”.

Cartea va invită să descoperiți, alături de Monica Tatoiu și alte femei remarcabile ale spațiului socio-cultural autohton, cele patru dimensiuni ale feminității românești.

Prima dimensiune propusă de Monica Tatoiu autoarelor acestor mărturisiri a fost „o invitație către un „striptease” neconvențional. Cât de importantă este relația mea cu mine? Cât de bine mă reprezintă oglindă? Cât de curajoasă sunt în a-mi recunoaște slăbiciunile?...”

A două dimensiune, importantă pentru traiectoria în viață, este răspunsul la întrebarea „cum mă percep ceilalți, cum se reflectă persoană mea în oglindă reprezentată de cei cu care relaționez”.

A treia dimensiune din confesiunile autoarelor acestei cărți va dezvăluie „povestea acestui drum, de la sămânța la rod, cu bucuriile și durerile lui, a dilemei dintre profesia de femeie și profesia socială a fiecăreia”.

A patra dimensiune propusă povestitoarelor noastre o reprezintă „perspectiva spirituală asupra existenței ființei umane, credință sau lipsa conștientizării ei”.

Proiectul, unic în România, concretizat în acest prim volum, își propune să aducă în față publicului cititor o parte a diversității aspectelor gândirii feminine contemporane.
extinde
 

Detalii produs

Autor: Monica Tatoiu

Data apariției: aprilie 2010

ISBN: 978-606-92075-6-7

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 650

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Neverland

Teme: feminism

Monica Tatoiu
Monica Tatoiu
Autor

Monica Tatoiu (n. 21 iunie 1956, Bocșa Montană) este o femeie de afaceri din Rom...

vezi autor