TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Bodyguard
Vezi
galerie

Bodyguard

de Katherine Center

Id: #428274

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Ea îi păzește spatele.

Hannah Brooks arată mai degrabă ca o educatoare decât ca cineva care te-ar putea ucide cu un tirbușon. Sau cu un pix. Sau cu un prosop de bucătărie. De fapt, ea este agent de protecție VIP (alias „bodyguard") și tocmai a primit misiunea de a-l păzi pe celebrul actor Jack Stapleton.

 

Dar cine-i păzește inima?

Jack Stapleton este deținătorul a două titluri consecutive de Cel Mai Sexy Bărbat din Lume. Urmărit de paparazzi pe plajele din întreaga lume, este faimos, printre altele, pentru apariţiile lui din valuri strălucind ca o zeitate romană. În urma unei tragedii în familie, el s-a retras din viața publică. Însă nu a scăpat de fanii obsedați.

 

Împreună păzesc un secret.

Când mama lui Jack se îmbolnăvește, acesta se întoarce acasă, la ferma familiei din Texas, pentru a-i fi alături. Dar nu vrea ca familia lui să știe despre amenințările primite sau despre bodyguard. Au destule griji. Așa că Hannah are nevoie de o acoperire. Pentru a-l putea păzi de aproape, ea va juca rolul iubitei lui. Ce ar putea să meargă prost?

 

Vei evada din cotidianul obișnuit într-un șir de întâmplări care te încântă, încruntă și distrează în același timp, încât trăiești un mix variat de emoții până la final. 

 

Aceasta este cartea mea de pandemie. Am început această poveste în vara anului 2020 și am terminat-o în primăvara anului 2021. Lucrul la cartea aceasta m-a ajutat să trec prin anul 2020. Era ancora mea, era ceea ce așteptam cu nerăbdare zi de zi și m-a ajutat că îmi creez propriul meu refugiu însorit în vremuri cu nori foarte negri. – Katherine Center

 

O carte care te doboară și te înalță, ca un adevărat tonic pentru dragoste de care ai nevoie în orice moment din viață când vrei să îți hrănești sufletul.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Katherine Center

Traducător: Camelia Ghioc

Data apariției: februarie 2023

Titlu original: The Bodyguard

ISBN: 9786303050515

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 400

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Bookzone

Teme: emoții, iubire, secret, umor

 

Opinii editoriale

O carte de un 10 perfect. Amuzantă și savuroasă precum comediile romantice din anii ‘90, dar cu profunzimea emoțională specifică lui Katherine. Aș vrea să o pot șterge din memorie doar pentru a o citi din nou pentru prima dată. O doză de bucurie pură.

 

Emily Henry, autoarea bestsellerului „Oameni pe care îi întâlnim în vacanță”

Absolut fermecătoare... Cea mai recentă carte a lui Center ar putea fi cea mai câștigătoare de până acum. Nu numai că este o lectură obligatorie pentru fanii ei, dar probabil că îi va aduce și noi susținători.

Booklist

„The Bodyguard este o încântare pură, fără menajamente. Strălucește de flirt, de glume și de fiorul atotcuprinzător al îndrăgostirii în mii de mici momente de conexiune. Am închis această carte cu cel mai mare zâmbet și cu cel mai adânc suspin satisfăcut.

 

Christina Lauren, autoarea bestsellerului „Paradis de împrumut”

Această carte a fost atât de amuzantă!!! Am pierdut socoteala de câte ori am râs în timp ce citeam. A fost ca o lingură de zahăr sau, mai bine zis, ca o rază de soare pură. Nu m-aș mira deloc dacă ar fi adaptată imediat la film.

Helen Hoang, autoarea cărții „Ecuația iubirii”, bestseller New York Times

Chiar a fost o carte bună. Mi-a plăcut foarte mult. Am simțit bucurie și a umplut cu speranță acel spațiu întunecat și gol din mine, acel spațiu care spune că nu merit să fiu iubită. Cred că toți avem un astfel de spațiu, la unii mai mare decât la alții, iar această carte a făcut lumină în al meu.

Dessie Stack
Katherine Center
Katherine Center
Autor

Katherine Center este una dintre cele mai bine vândute autoare New York Times, c...

vezi autor