TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Teste pentru carieră, aptitudini și selecție
Teste pentru carieră, aptitudini și selecție
Vezi
galerie

Teste pentru carieră, aptitudini și selecție

de Jim Barrett

Id: #420042

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Găsiți-vă cariera ideală pe baza Iq-ului, personalității și aptitudinilor
 

Descriere produs

Cartea aceasta are câteva obiective principale: să vă ofere orientare pentru alegerea unei cariere, să vă pregătească pentru situații de selectare și să vă ajute în privința rezultatelor în muncă, prin creșterea randamentului personal și în colaborarea cu alții.


Prin rezolvarea testelor propuse, cei interesați să-și descopere cele mai bune aptitudini personale se vor putea compara cu alții, situându-se în mod corect pe o scară ce oglindește obiectiv posibilitatea de a avea succes în diferite domenii de activitate. Încadrarea în funcție de rezultatele obținute într-un anumit tip de profil al aptitudinilor sporește nivelul de autocunoaștere, adăugând laturii motivaționale evaluarea concretă a lucrurilor pe care le faceți cel mai bine.


Tabloul de ansamblu este completat cu o secțiune destinată personalității, ce clarifică unele dimensiuni generale care sunt relevante muncii și vă dă posibilitatea de a identifica sferele de activitate care vă pot oferi cele mai mari satisfacții și provocări.


Secțiunea finală Potrivirea profilului corelează șablonul caracteristicilor identificate cu categoriile de ocupații în care aptitudinile personale pot fi utilizate în mod ideal, cu un profit maxim.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Jim Barrett

Data apariției: decembrie 2021

ISBN: 9789737287007

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 224

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Teme: succes

Editura: Meteor Press