TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Violeta
Vezi
galerie

Violeta

de Isabel Allende

Titlu apărut în colecția Seria de autor Isabel Allende la Humanitas Fiction

Id: #419881

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Din 1920, când gripa spaniolă răvășește și continentul sud-american, până în 2020, când pandemia de Coronavirus mătură întreaga lume, Violeta del Valle este martora unui secol de răsturnări politice, provocări economice, ideologii nefaste, luptă pentru drepturi și supraviețuire. S-a aruncat în vâltoarea destinului cu o imensă forță vitală, cu entuziasm și curaj, iar la capătul drumului, într-o lungă scrisoare adresată celui mai drag om din viața sa, rememorează tot ce a trăit. Confesiune și bilanț deopotrivă, se întoarce în ea la pasiunile care i-au schimbat traiectoria, la marile iubiri care i-au marcat existența, la perioadele de sărăcie și de prosperitate, la pierderile devastatoare și bucuriile copleșitoare.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Isabel Allende

Traducător: Cornelia Rădulescu

Data apariției: ianuarie 2022

Titlu original: Violeta

ISBN: 9786067799460

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 376

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Teme: curaj, destin, iubire, pasiune, fericire

Editura: Humanitas Fiction

 

Opinii editoriale

„Isabel Allende știe că toate poveștile sunt de fapt povești de dragoste, iar cele mai frumoase sunt cele spuse de timp.”

Colum McCann

„Allende încadrează viața Violetei între două pandemii [...] și reușește încă o dată să dea un sens personal sentimentului istoric.”

Publishers Weekly

„Isabel Allende ne dăruiește din nou o carte care inspiră și emoționează profund, o istorie văzută prin ochii unei femei  însuflețite de pasiune, hotărâre și un simț al umorului ce o susțin de-a lungul unei vieți tumultuoase.”

Clarín
Isabel Allende
Isabel Allende
Autor

Isabel Allende, nepoata fostului preşedinte chilian Salvador Allende, s-a născut...

vezi autor