TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Noctiluca
Noctiluca
Vezi
galerie

Noctiluca

de Ioana Nicolaie

Id: #429875

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Numeroasele nominalizări și premii naționale și internaționale prestigioase obținute de-a lungul carierei, dar și marele succes de public au confirmat demult că Ioana Nicolaie este una dintre cele mai importante scriitoare ale generației sale. Virarea spre proză a surprins, dar imensul succes de public și de critică de care s-au bucurat romanele sale a demonstrat că nu a fost vorba doar despre un pariu câștigător, ci că Ioana Nicolaie este un autor care are dexteritatea de a convinge, indiferent de genul literar pe care-l abordează.


Nu poți să scrii poezie fără talent, cum nu poți să faci artă fără talent, nu poți să faci sculptură fără să te antrenezi îndelung în asta. Nu poți să pictezi fără să ai talent. Sau să cânți. Așa e și la poezie. Oamenii gândesc poetic, gândesc artistic, însă doar unii dintre noi pot să ia poezia și să le-o arate celorlalți. Este simplu, e o chestiune de talent. Ai sau n-ai acest talent”, declara Ioana Nicolaie într-un interviu.


La zece ani de la publicarea unui volum de versuri, Noctiluca marchează revenirea Ioanei Nicolae la poezie printr-un volum puternic, care conține interogațiile lirice ale autoarei, redate cu foarte mult talent și o imensă sensibilitate.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Ioana Nicolaie

Data apariției: mai 2023

ISBN: 9786069802137

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 120

Limbă: Română

Dimensiuni: 20x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Vellant

Teme: emoții, suflet

Ioana Nicolaie
Ioana Nicolaie
Autor

Ioana Nicolaie s-a născut în Sângeorz-Băi, judeţul Bistriţa-Năsăud la 1 iunie 19...

vezi autor