TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Engleza fără profesor (+CD)
Engleza fără profesor (+CD)
Vezi
galerie

Engleza fără profesor (+CD)

de Florin Savu

Id: #425792

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

„Scopul lucrării „Învățați engleza fără profesor” este de a croi o cale mai ușoară celor care se hotărăsc să facă cunoștință cu una dintre cele mai vorbite limbi de pe mapamond. Se dresează tuturor cunoscătorilor de limbă engleză, de la începători la avansați, de la elevi la studenți și chiar la profesori, fiind un instrument excelent de folosit în clasă.

 

Manualul este alcătuit din 28 de lecții recapitulative. Această structură vine în ajutorul dumneavoastră deoarece după fiecare trei lecții urmează una recapitulativă și astfel problemele de gramatică și cuvintele noi vor fi mai ușor asimilate. Lecțiile sunt alcătuite dintr-un text, care reprezintă partea de vocabular, o problemă de gramatică și exerciții în care se aplică chestiunile de gramatică studiate anterior.

 

De asemenea, pentru că lucrarea de față să vă fie de un real folos ea vine însoțită de un CD în care sunt lecturate cele 37 de lecții. Așadar veți avea la îndemână profesorul dumneavoastră virtual disponibil oricând să vă ajute la perfecționarea pronunției limbii engleze.

 

Profesorii se pot folosi de această lucrare la ore dar și pentru a testa cunoștințele elevilor lor. Pe lângă multe alte exerciții recapitulative, această lucrare vine în sprijinul ,,învățăcelului" cu liste cu prepoziții și termeni din diferite domenii, expresii uzuale și idioms, cuvinte ale căror înțelesuri se confundă dar și cu un dicționar englez-roman/roman-englez.

 

În secțiunea „Lecturi suplimentare” veți avea ocazia să citiți texte din literatura engleză și americană, dar și fragmente din presa scrisă.
Subiectele sunt variate așadar garantăm că lecturile vor satisface orice cititor pretențios și în același timp fiind posibilă și o însușire a expresiilor și cuvintelor uzuale din engleză vorbită în zilele noastre.

 

Suntem siguri că printr-un efort susținut și bine organizat veți ajunge la o cunoaștere temeinică a limbii engleze.”

 

AUTORUL



Alte titluri pentru FlorinSavu (autor):
Italiana fără profesor (+CD) (2018) ,
extinde
 

Detalii produs

Autor: Florin Savu

Data apariției: ianuarie 2015

ISBN: 9786065114500

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 480

Limbă: Italiană, Română

Dimensiuni: 17x24 cm - Academic / X4

Hârtie: 80g/m

Editura: Steaua Nordului