TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Vara primei iubiri
Vara primei iubiri
Vezi
galerie

Vara primei iubiri

de Edith Wharton

Id: #424506

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Cartea cunoscutei scriitoare americane Edith Wharton surprinde perfect esenţa unei veri strălucitoare, plină de vise tinereşti şi de perspective amăgitoare.

Charity, eroina romanuiui, este nemulţumită de condiţiile oferite de orăşelul în care trăieşte, cu atât mai mult cu cât tutorele său, rămas văduv, pare condus de un instinct carnal în relaţia cu ea.

Într-o zi de vară, cunoaşte un tânăr atrăgător şi viaţa îi pare brusc mai interesantă.

Acesta o cucereşte şi Charity va avea parte de prima sa vară de bucurie. O bucurie efemeră, transformată în tragedie atunci când află că în tot acest timp, iubitul al cărui copil îl poartă, era logodit cu altcineva, la care se întoarce.

Opţiunile sale sunt puţine şi niciuna nu pare să o atragă. Ar putea reveni la locurile din care a plecat la vârsta de cinci ani, unde greutăţile sunt de neimaginat sau ar hotărî să facă un avort. Ar mai fi şi posibilitatea acceptării unui compromis – cererea tutorelui său de a se căsători cu ea. Este greu să hotărăşti când totul pare pierdut. Charity trebuie să înfrunte urmările iubirii sale de o vară şi să privească în faţă realitatea. Va găsi, oare, puterea de a trece cu bine peste aceste încercări sau se va lăsa pradă resemnării?

extinde
 

Detalii produs

Autor: Edith Wharton

Data apariției: iunie 2013

ISBN: 978-973-736-215-5

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 254

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Orizonturi

Teme: conflict, iubire, libertate

Edith Wharton
Edith Wharton
Autor

Edith Wharton (1862–1937) s-a născut la New York. Autoarea a combinat perspectiv...

vezi autor