TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Istorie pentru concursul de admitere la Academia de Poliție 978-606-26-1815-5
Vezi
galerie

Istorie pentru concursul de admitere la Academia de Poliție

de Daniel Mălăelea

Titlu apărut în colecția Istorie și studii culturale. Pro Universitaria la Pro Universitaria

Id: #434906

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Prezenta lucrare a fost astfel concepută încât să sprijine pregătirea candidaților pentru concursul de admitere la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza’’ din București.

 

Pentru fiecare dintre cele nouă teme prevăzute în programa de concurs au fost prezentate, cronologic, evenimentele și procesele istorice, au fost explicați termenii istorici și au fost concepute câte două teste-grilă, acestea respectând întocmai structura probei de concurs și asigurând parcurgerea ritmică a conținuturilor din toate cele șapte manuale de clasa a XII-a aprobate de Ministerul Educației.

 

După aprofundarea celor nouă teme din programa de concurs, candidații își vor putea evalua cunoștințele, nivelul de pregătire atins și șansele de reușită rezolvând cele 22 de teste-grilă finale.

 

Fiecare dintre cele 40 de teste-grilă cuprinde: 10 itemi cu alegere multiplă, 10 itemi de logică istorică și 10 itemi de ordonare cronologică, inclusiv răspunsurile corecte. Pentru a facilita însușirea elementelor de cronologie, la itemii de ordonare cronologică au fost precizate datele de desfășurare a evenimentelor și a proceselor istorice.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Daniel Mălăelea

Data apariției: martie 2024

ISBN: 978-606-26-1815-5

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 314

Limbă: Română

Dimensiuni: 17x24 cm - Academic / X4

Hârtie: 80g/m

Editura: Pro Universitaria

Teme: societate, Cultură