TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Modă, publicitate, consum
Modă, publicitate, consum
Vezi
galerie

Modă, publicitate, consum

de Dan Podaru, Romina Surugiu

Titlu apărut în colecția Comunicare media la Tritonic

Id: #427594

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Moda, ca industrie creativă sau ca abordare culturală a curentelor sociale, va rămâne unul dintre cele mai atractive și fascinante domenii. Această fascinație ne îndeamnă să descoperim care sunt mecanismele din spatele iluziilor și conexiunile pe care moda le dezvoltă cu atât de multe alte domenii.

Tocmai acest lucru îl reușesc autorii volumului Modă, Publicitate, Consum – să deconspire într-o manieră comprehensivă care este relația dintre modă și multe dintre ariile pe care le inspiră și de la care se inspiră: sociologia, comunicarea, perspectivele filosofico-antropologice. Studiile prezintă relaționarea cu moda prin diverse canale de comunicare și chiar impactul publicității asupra modei ca industrie și al modei ca trend asupra publicității.

Fie că ești un profesionist din industrie sau un pasionat al acesteia, volumul Modă, Publicitate, Consum îți va fi ghid în a descoperi și a înțelege profund acest fenomen contemporan.” – Ionuț Datcu, CEO WOPA Communication Group



Alte titluri pentru DanPodaru (autor):
2 (2020) ,
extinde
 

Detalii produs

Autor: Dan Podaru, Romina Surugiu

Data apariției: aprilie 2022

ISBN: 978-606-749-582-9

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 312

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Tritonic

Teme: societate

 

Opinii editoriale

Acest volum este un ajutor real pentru oricine vrea să studieze sau să învețe despre comunicarea din sfera fashion-ului.

Moda, acest domeniu etern schimbător, are nevoie de o comunicare în pas cu tendințele, influențele și glam-ul industriei. Cartea este o culegere de lucrări, proiecte și cazuri de bune practici în care originalitatea, autenticitatea și inovația sunt puse în lumină tocmai de spiritul critic al autorilor.

Corina Băcanu, Creator de conținut
Dan Podaru
Dan Podaru
Autor

Dan Podaru (n. 1972) este lector univ. dr. în cadrul Departamentului de Antropol...

vezi autor