TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Phoenix Har/Jar
Phoenix Har/Jar
Vezi
galerie

Phoenix Har/Jar

Titlu apărut în colecția Phoenix la Integral

Id: #429231

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Ediția a II-a, revăzută și adăugită
 

Descriere produs

Phoenix Har/Jar este un concept dual (tie-in) film-carte, cu lansare simultană și conținut complementar, realizat în parteneriat de Televiziunea Română și Editura Integral, cu sprijinul CNSAS.


Materialul publicat cuprinde interviuri cu 22 de personalități culturale, membri ai formației Phoenix, din perioada 1962-1989, și ai ecosistemului Phoenix, plus 80 de pagini de inserturi grafice din Arhivele Securității, deținute de CNSAS.


Textele prezentate în carte conțin transcrierea integrală a interviurilor realizate de Cornel Mihalache și Claudia Nedelcu Duca în studiourile TVR și în alte locații din țară și străinătate.


La sfârșitul fiecărui interviu sunt inserate QR-uri care, prin scanare cu un smartphone, deschid direct documente video, conținând fragmente inedite din interviurile realizate, dar neincluse în filmul realizat de TVR.


La momentul publicării cărții, nimeni nu știe dacă va avea loc un concert Phoenix 60 sau dacă membrii generației de platină se vor mai reuni vreodată, dar, în această carte, aceștia sunt împreună pentru totdeauna.


Phoenix Har/Jar este o carte inteligentă (smartbook™), care face legătura instant între volumul tipărit și mediul online. În paralel cu lectura unei cărți unice, folosind smartphone-ul și o aplicație gratuită de scanare a codurilor QR, puteți vedea – pe telefon sau pe un smartTV – materiale video inedite, care amplifică exponențial conținutul lucrării. Un concept editorial original marca Integral™.

extinde
 

Detalii produs

Ediţie îngrijită de: Costel Postolache, Cornel Mihalache, Claudia Nedelcu-Duca

Data apariției: ianuarie 2022

ISBN: 978-606-992-691-8

Copertă: Hardcover

Număr pagini: 560

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Integral

Teme: curiozitate