TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
English for Pharmacy Students
Vezi
galerie

English for Pharmacy Students

de Costel Coroban

Titlu apărut în colecția Filologie. Pro Universitaria la Pro Universitaria

Id: #428367

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Rolul acestei cărți este de a oferi exerciții de gramatică și vocabular pentru studenții de la specializarea Farmacie și cele conexe, interesați să-și îmbunătățească abililitățile de limbă engleză. Este destinată studenților care au un nivel intermediat, B1-B2, în limba engleză, și care își propun să atingă un nivel C1 conform Cadrului European Comun de Referință (CEFR). Fiecare unitate include exerciții de gramatică, vocabular și de scriere a căror rezolvare ar trebui să dureze aproximativ o oră și jumătate pentru un elev intermediar.

 

S-ar putea să vă întrebați de ce v-ar ajuta un nivel intermediar superior sau avansat în limba engleză în carieră și care este rolul studiilor lingvistice în educația unui profesionist medical, cum ar fi un tânăr farmacist? Ei bine, predarea cu succes a terminologiei de specialitate în limba engleză este de cea mai mare importanță în cazul profesioniștilor medicali ale căror activități de zi cu zi includ interacțiunea cu pacienții și/sau cu alt personal medical cu care comunică în limba engleză. Aceasta nu include doar farmaciști, ci și medici, stomatologi, asistente medicale, medici veterinari, infirmiere, asistenți și consultanți sanitari, asistenți de farmacie, tehnicieni de farmacie și dentari și tehnicieni de laborator etc.

 

În societatea globalizată de astăzi, cea mai mare parte a comunicării la niveluri înalte se realizează în limba engleză, în special în domeniul medical unde o mare parte a pacienților, precum și a personalului, nu împărtășesc același fundal cultural și lingvistic. Așadar, parcurgerea volumul de față vine în întâmpinarea acestei nevoi și se adresează tuturor celora care lucrează sau desfășoară activitate de cercetare în domeniul farmaco-medical și au nevoie de îmbunătățirea competențelor de limbă engleză.

 

***

 

The role of this book is to provide grammar and vocabulary exercises for Pharmacy students interested in improving their English language skills. It is intended for students who have a B1- B2 level in English and who are aiming to reach a C1 level according to the Common European Framework of Reference (CEFR). Each unit includes grammar, vocabulary and writing exercises and should take about two hours to complete for an intermediate student.

 

You may fairly ask why would an upper-intermediate or advanced level in English help you in your career and what is the role of Language studies in the education of a medical professional such as yourself? Well, the successful teaching of specialized terminology in English is of utmost importance in the case of medical professionals whose day-to-day activities include interaction with patients and/or with other medical staff with whom they communicate in English. This not only includes pharmacists, but also doctors, dentists, nurses, veterinarians, orderlies, health assistants and consultants, pharmacy assistants, pharmacy and dental technicians and laboratory technicians, etc. In today’s globalized society most communication at high levels is carried out in English, especially in the medical field where a large part of the patients as well as staff do not share the same cultural and linguistic background.

 

Good luck, dear students!

extinde
 

Detalii produs

Autor: Costel Coroban

Data apariției: februarie 2023

ISBN: 978-606-26-1665-6

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 126

Limbă: Engleză

Dimensiuni: 14x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Pro Universitaria