TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Să vorbim despre emoții și prietenie 5948495008185
Să vorbim despre emoții și prietenie
Vezi
galerie

Să vorbim despre emoții și prietenie

de Casey O’Brien Martin, Kim Davies

Id: #432694

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Idei și activități care îi ajută pe adulți să discute cu copiii despre gestionarea relațiilor de prietenie
 

Descriere produs

O carte despre prietenie care îți oferă instrumentele de care ai nevoie pentru a porni conversații importante pe această temă cu copilul. Ghidul încurajează copilul să își facă prieteni noi, să își păstreze prieteniile pe care le are deja și să rezolve problemele care pot apărea într-o prietenie.


Prieteniile ne îmbogățesc și ne echilibrează viața. Din diverse motive, nu este ușor pentru orice copil să își facă prieteni și să îi păstreze. De fapt, mulți copii trebuie să deprindă abilitățile de a-și face prieteni și apoi să li se ofere oportunități pentru a le exersa.

 

Să vorbim despre prietenie îți oferă instrumentele de care ai nevoie pentru a porni conversații importante pe această temă cu copilul. Ghidul încurajează copilul să își facă prieteni noi, să își păstreze prieteniile pe care le are deja și să rezolve problemele care pot apărea într-o prietenie.

 

Folosind această carte și setul de carduri de conversație, poți găsi o gamă largă de idei utile și activități distractive pentru a-ți ajuta copilul să dezvolte prietenii sănătoase și trainice. De asemenea, vei găsi informații despre câteva dintre cele mai des întâlnite capcane, astfel încât să-ți poți ajuta copilul să facă față provocărilor cu care se poate confrunta pe parcurs.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Casey O’Brien Martin, Kim Davies

Data apariției: septembrie 2023

ISBN: 5948495008185

Copertă: Hardcover

Număr pagini: 84

Limbă: Română

Dimensiuni: 12x16 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Didactica Publishing House

Teme: emoții, prietenie

 

Din blogul Cartepedia

Cartepedia Cartepedia

,,Dezvoltarea personală este o călătorie importantă în viață, care ne ajută să creștem, să ne îmbunătățim și să găsim mai mult sens în ceea ce facem. Dacă ești în căutarea cărților care să te inspire și......“

citește mai mult