TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Zei străini
Zei străini
Vezi
galerie

Zei străini

de Annamaria Alfieri

Titlu apărut în colecția Caşmir la Tritonic

Id: #420277

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Vera este fiica unui misionar scoțian, crescută de mică în inima Africii. Justin Tolliver, fiu de nobil englez, dar fără resurse financiare acceptă o funcție de inspector adjunct de poliție. Cei doi tineri se plac, dar nu au curajul de a-și împărtăși sentimentele.



Dar când unchiul Verei, afemeiatul doctor Pennymann este ucis cu o suliță maasai, iar principalul suspect este un vraci local, destinele celor doi tineri se apropie din nou.



Peisaje de vis și suspans în sălbăticia continentului neatins încă de tehnologie, nevinovate aventuri amoroase și neașteptate răsturnări de situații, o societate care se luptă cu inechități și prejudecăți, toate se amestecă într-o poveste ca cele din misterele Agathei Christie pe un fundal exotic desprins din descrierile autoarei Karen Blixen.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Annamaria Alfieri

Traducător: Alina Dinu

Data apariției: februarie 2021

ISBN: 9786067494921

Copertă: Paperback

Număr pagini: 292

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Teme: anchetă, iubire, moarte

Editura: Tritonic

 

Opinii editoriale

Cine nu a citit Out of Africa (Din inima Africii), măcar a văzut filmul și înțelege care este decorul povestirii. Acțiunea din Zei străini, asezonată cu personaje reale – baronul Bror von Blixen-Finecke, viitorul soț al autoarei daneze sau celebrul vânător Denys Finch Hatton ne poartă într-o zonă romantică a unui colonialism nedrept și absurd. De fapt un roman de dragoste, construit pe o anchetă politistă. Justin Tolliver nu e nici Hercule Poirot, nici James Bond, dar e un tânăr polițist îndrăgostit de Vera și de... justiția britanică. O istorisire de oameni mari după modelul romanelor de aventuri ale adolescenței noastre.

Bogdan Hrib

O poveste de dragoste care îți taie respirația logodită cu un mister adânc.

Kirkus