TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Supercartea de bucate pentru minichefi 9786303212449
Vezi
galerie

Supercartea de bucate pentru minichefi

de America's Test Kitchen

Titlu apărut în colecția Academia Arthur la Arthur

Id: #435507

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

100+ reţete delicioase, uşor de preparat!

O carte practică indispensabilă, plină de cunoştinţe esenţiale, mereu utile, care încurajează autonomia, simţul practic, încrederea în sine şi alimentaţia sănătoasă. Pe locuri... fiţi gata... gătiţi!


O nouă generaţie de minichefi pricepuţi şi dornici să experimenteze singuri e pe punctul de a pune stăpânire pe bucătării!


Cu ajutorul explicaţiilor şi imaginilor pas cu pas, tinerii bucătari învaţă despre ingrediente şi principii de nutriţie sănătoasă, deprind tehnici de bază de măsurare şi procesare a alimentelor şi află care sunt ustensilele esenţiale pentru gătit.

 

Indiferent de nivelul lor de experienţă, au la dispoziţie pentru a exersa peste 100 de reţete de mic-dejun, gustări, mese principale, aperitive pentru ocazii speciale, băuturi şi deserturi delicioase, testate şi aprobate de peste 700 de copii.


Supercartea de bucate pentru minichefiNo. 1 Bestseller Amazon în categoria cărţilor de bucate pentru copii, a fost premiată în 2019 de International Association of Culinary Professionals cu mult râvnitul IACP Cookbook Award (categoria Children, Youth and Families), emblema excelenţei în lumea ghidurilor culinare. 

 

Teme abordate: carte de bucate, cărţi de bucate, reţete, reţete de mic-dejun, reţete de gustări, reţete de băuturi, reţete pentru mesele principale, reţete pentru petreceri, reţete de deserturi, tehnici de procesare a alimentelor pentru începători, ustensile de bucătărie, nutriţie sănătoasă, informaţii nutriţionale.



Alte titluri pentru MihaelaTocuţ-Addy (traducator):
Șahul pentru începători (2022) ,
extinde
 

Detalii produs

Autor: America's Test Kitchen

Traducător: Mihaela Tocuţ-Addy

Data apariției: aprilie 2024

ISBN: 9786303212449

Copertă: Hardcover

Număr pagini: 208

Limbă: Română

Dimensiuni: 18x23 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Arthur