TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Gara Malma 978-606-097-397-3
Gara Malma
Vezi
galerie

Gara Malma

de Alex Schulman

Titlu apărut în colecția Raftul Denisei la Humanitas Fiction

Id: #435021

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Un tren, trei generații și destinele lor împletite: toți protagoniștii călătoresc spre gara Malma și nici ei, nici cititorul nu știu cum sunt legate destinele lor și nici nu anticipează că ceea ce se întâm­plă la destinația finală le va redefini viața. Gara Malma pune reflectorul pe secrete de familie și traume transmise de-a lungul generațiilor, dar mai ales pe căutarea adevărului care poate schimba totul.

 

Un tată divorțat și fiica lui, un cuplu în pragul despărțirii, o femeie bântuită de o enigmă din trecut: trei călătorii aparent fără legătură între ele, spre aceeași destinație, Malma. Pe măsură ce peisajul Suediei se perindă prin dreptul ferestrelor trenului, amintiri și imagini îngropate inundă prezentul, elemente ale căutării care îi aduce laolaltă pe protagoniști, având drept punct de convergență fotografiile vechi descoperite într-un album moștenit. Dar ce îi așteaptă pe ei în acest orășel pierdut în mijlocul neantului? Vor găsi Bo, Harriet, Oskar și Yana răspunsuri eliberatoare, sau pentru unii dintre ei locul va fi scena unei tragedii reînnoite? Cu o sensibilitate aparte, Alex Schulman își duce cititorul într-o călătorie în inima unui mister, reconstituind vieți sfâșiate, consemnate în memoria unei familii împovărate de secrete.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Alex Schulman

Traducător: Andreea Caleman

Data apariției: februarie 2024

ISBN: 978-606-097-397-3

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 272

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Humanitas Fiction

 

Opinii editoriale

„Romancierul scrie o nouă istorie a unei familii disfuncționale prin povestea a cinci personaje care întreprind o aceeași călătorie cu trenul.[…] Nimeni nu surprinde mai bine ca Schulman dramele copilăriei și repercusiunile acestora de-a lungul vieții.”

Le Figaro

„O descriere sufocant de sugestivă a vulnerabilității copiilor. Schulman lucrează cu nenumărate variații pe aceeași temă, asociativ și repetitiv, determinându-și cititorul să rezolve un puzzle complex.”

Dagens Nyheter

„Un roman profund emoționant care te lovește drept în inimă […] Una dintre marile experiențe de lectură ale anului.”

Aftonbladet

„Noul roman al lui Alex Schulman ne conduce în epicentrul suferinței unei familii.”

Svenska Dagbladet