TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
O vedenie despre Rai şi iad
O vedenie despre Rai şi iad
Vezi
galerie

O vedenie despre Rai şi iad

Id: #430822

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Viaţa de după moarte
 

Descriere produs

Sfântul Gavriil ne îndeamnă prin explicarea vedeniei avute de maica Ecaterina – în care sunt înfățișate atât fericirea drepţilor, cât şi chinurile păcătoşilor – să vedem cerul şi Biserica într-un fel care să ne apropie de Dumnezeu.


Duhul ispititor al vremii încearcă să‑l atragă pe om cu ispite şi plăceri trupești de tot felul, făcându-l să uite cu totul de suflet și de nevoile acestuia. Păcatele îi urâţesc pe oameni, şi orice lucru săvârșit pe pământ îi va chinui în veșnicie pe cei care nu se pocăiesc, pe când virtuţile, faptele bune şi iubirea vor dăinui veşnic în sufletul omului.


Descrierea fericirilor Raiului ne arată că există o altă lume în care trăiesc sufletele celor drepți, unde dom­nesc pacea şi frumuseţea. Să ajungi în acea lume e cu pu­tinţă doar prin credința în Domnul nostru Iisus Hristos și printr‑o viață evlavioasă, pe când desfătarea de bunătăţile pământești, în deplină uitare de suflet și de nevoile acestuia, nu aduce pace și odihnă sufletului, ci dezamăgire şi nelinişte.


Doar o viață evlavioasă pe pământ este adevărata înţelepciune și numai aceasta aduce omului pacea, liniştea și bucuria, iar în viața viitoare – fericirea veşnică.

O carte despre rostul faptelor bune, al virtuţilor,
al iubirii de aproapele, şi despre felul în care acestea
sunt răsplătite în viaţa de apoi.

extinde
 

Detalii produs

Data apariției: iunie 2023

ISBN: 978-606-8633-61-9

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 224

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: De Suflet