TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Dicționar tematic englez 9786060610564
Dicționar tematic englez
Vezi
galerie

Dicționar tematic englez

Id: #433251

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Acest dicționar este destinat celor cu un nivel de limbă intermediar sau avansat care doresc să-și îmbogățească vocabularul sau să se pregătească pentru un examen. Utilizatorii vor avea la dispoziție o gamă largă de teme și termeni care pun accent pe practicabilitate și diversificare.

 

Dicționarul tematic este organizat pe categorii și subcategorii, acoperind o gamă largă de domenii precum știința, cultura și arta, afaceri, sănătate, educație,transport etc. Fiecare temă este detaliată și cuprinde termeni relevanți.

 

Conținutul este unul ușor de parcurs, există un cuprins detaliat pentru fiecare capitol și subcapitol, iar termenii și sintagmele care se regăsesc în cele peste 600 de pagini au ca scop atât îmbogățirea vocabularului, cât si dezvoltarea bagajului de cunoștinte generale.

 

Presărate între pagini se mai află și notele explicative (asemănătoare unor note de subsol) a unor concepte lingvistice și culturale, cum ar fi expresii sau cuvinte, care subliniază aceste diferențe între limbă și dialect, cultura vestică și estică etc. Spre exemplu, veți găsi explicată diferența în exprimare atunci când vine vorba de tacâmuri, în engleza britanică și cea americană.

 

Pentru a consolida înțelegerea, utilizatorii pot găsi și exemple practice relevante. Astfel,pot vedea cum cuvântul este folosit în context și pot aplica în mod eficient noile cunoștințe în comunicare. Așadar există în conținutul dicționarului expresii care să ne ajute în situații foarte comune în care ne putem afla, fie la cumpărături, fie la restaurant sau la medic.

 

Cu o considerație față de studiul unei limbi, aceste dicționare au fost concepute special pentru toți utilizatorii care caută o abordare practică de învățare.

 

Conținutul dicționarului: 250 de teme ; 21 000 de cuvinte și sintagme; exemple utile; transcriere fonetică; note explicative și informații interesante.

extinde
 

Detalii produs

Data apariției: noiembrie 2023

ISBN: 9786060610564

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 714

Limbă: Română, Engleză

Dimensiuni: 20x25 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Linghea