TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Acasă la mami, acasă la tati
Acasă la mami, acasă la tati
Vezi
galerie

Acasă la mami, acasă la tati

de Isolina Ricci

Titlu apărut în colecția Parentaj la Herald

Id: #420671

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Cartea copiilor. Cum să te simți acasă într-un cămin sau în două
 

Descriere produs

Acasă la mami, acasă la tati. Cartea copiilor - Un nou proiect de Isolina Ricci, autoarea renumitului ghid esențial Acasă la mama, acasă la tata, dedicat părinților despărțiți, divorțați sau recăsătoriți care își doresc să construiască două case primitoare pentru copilul lor. Acasă la mami, acasă la tati este un manual de reală inspirație pentru copiii care trec prin momente dificile în viața de familie și își propune să reducă efectele traumatice pe care separarea, divorțul sau o nouă căsătorie le provoacă de regulă celor mici. „Dr. Isa” transpune aici întreaga consiliere pe care a oferit-o de-a lungul anilor în domeniul parentajului și o adaptează pe înțelesul copiilor, învățându-i să gestioneze separarea, divorțul sau recăsătoria părinților din punct de vedere emoțional, logistic și legal.

 

Cartea li se adresează direct celor mici și conține sfaturi practice pentru a depăși stresul schimbărilor majore și instrumente esențiale precum mecanisme de redresare și reziliență pe care copiii le pot pune în aplicare în momentele grele, dar care le vor fi utile și mai tărziu, în viața de adult. Cei mici învață să alcătuiască liste utile și prietenoase, primesc idei și sfaturi pe care le pot încerca oricând în comunicarea cu adulții sau pot rezolva exerciții de antrenare a creierului menite să le dezvolte aptitudini speciale precum organizarea și rezolvarea problemelor.

 

Copiii sunt încurajați permanent să aibă încredere în ei, să fie curajoși și să îndrăznească să-și planifice viitorul cu optimism, indiferent de situația cu care se confruntă în prezent.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Isolina Ricci

Traducător: Walter Radu Fotescu

Data apariției: mai 2021

Titlu original: Mom`s House, Dad`s House for Kids: Feeling at Home in One Home or Two

ISBN: 9789731118666

Copertă: Paperback

Număr pagini: 240

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Teme: copilărie

Editura: Herald

Isolina Ricci
Isolina Ricci
Autor

Isolina Ricci, este o renumită expertă în domeniul familiei. Și-a luat doctoratu...

vezi autor