TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Codul administrativ: martie 2023 978-606-39-1168-2
Vezi
galerie

Codul administrativ: martie 2023

Titlu apărut în colecția Pro lege la Universul Juridic

Id: #427095

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Ediția a VII-a | Conține O.U.G. nr. 57/2019, actualizată și index
 

Descriere produs

Calitatea unei activități este influențată, în mod esențial, de cea a eșafodajului juridic care o organizează, reglementează și transpune în practică.


Codul administrativ este un act normativ care prezintă, în mod neîndoielnic, interes pentru cele mai multe categorii de destinatari. Începând cu juriștii, care, indiferent de profesia pe care o exercită, se „întâlnesc” cu el. Așa cum nu putem „ocoli” administrația, de la venirea noastră pe lume și până la plecare, nu putem ignora nici actul normativ care o reglementează și care este, în prezent, Codul administrativ al României.


În ceea ce privește modificările legislative, s-au înregistrat astfel de intervenții atât sub forma unor acte normative care au privit exclusiv Codul administrativ, cât și a unora care au avut în obiect mai multe acte normative, între care s-a regăsit și Codul administrativ. Le veți descoperi în conținutul lucrării noastre, specificate întru folosul și simplificarea activității pe care o desfășurați. – Prof. univ. dr. Verginia Vedinaș, Președinte al Institutului de Știinte Administrative „Paul Negulescu”, Membru corespondent al Academiei Oamenilor de Știință din România

extinde
 

Detalii produs

Prefaţator: Verginia Vedinaş

Data apariției: aprilie 2023

ISBN: 978-606-39-1168-2

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 488

Limbă: Română

Dimensiuni: 14,5x20,5 cm - A5

Hârtie: 80g/m

Editura: Universul Juridic

Verginia Vedinaş
Verginia Vedinaş
Prefaţator

Verginia Vedinaş este născută în localitatea Robăneşti, jud. Dolj, România, în...

vezi autor