logo
TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Stoc furnizor
PREȚ: 118,15 lei
-15%139 lei
Disponibilitate: Stoc furnizor
Retur posibil: 365 zile
Data estimată de livrare: 19.12.2016
Comandă prin telefon sau email:
0740.317.617 carte@cartepedia.ro
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici.
Adaugă la wishlist

Enciclopedie culinară

Roxana Bîrsanu
Stoc furnizor
PREȚ: 118,15 lei
-15%139 lei
Disponibilitate: Stoc furnizor
Retur posibil: 365 zile
Data estimată de livrare: 19.12.2016
Comandă prin telefon sau email:
0740.317.617 carte@cartepedia.ro
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici.
Adaugă la wishlist
Colecții/Serii: Arta culinară
De la aperitive la deserturi, cartea oferă o diversitate excepţională de reţete pentru cei care vor să gătească pentru întreaga familie....
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-724-168-9
Dimensiuni: 13x18 cm
Tip copertă: Paperback brosat

MAI MULTE DESPRE CARTE

De la aperitive la deserturi, cartea oferă o diversitate excepţională de reţete pentru cei care vor să gătească pentru întreaga familie. Cartea este structurată în 12 capitole:
• antreuri şi gustări;
• cartofi;
• paste făinoase;
• legume;
• salate;
• carne;
• peşte;
• vânat;
• pasăre;
• tocane;
• deserturi.
Cuprinde peste 700 de reţete, aproape fiecare fiind însoţită de o fotografie color: reţete de mâncăruri care se fac foarte repede, pentru cei care nu vor să stea mult în bucătărie, secrete pentru a descoperi noi senzaţii şi gusturi în bucătărie, idei originale pentru salate, carne şi deserturi. Cartea este ideală pentru cei ce vor să încerce mereu reţete noi, fie începători, fie experimentaţi.

Autor: Roxana Bîrsanu
Data apariției: octombrie 2008
Editura: Allfa
Pagini: 480
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
arta culinară, hobby, alimentaţie, reţete

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus