TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei

Autori \ Ruediger Dahlke
Vezi toate produsele

Vezi toate produsele

Ruediger Dahlke a studiat medicina la München. Apoi s-a perfecţionat ca medic naturist, aprofundând diverse direcţii de terapie sufletească. Împreună cu soţia sa, Margit Dahlke, a întemeiat Centrul de terapie din Schornach, Johanniskirchen, Niederbayern.

Dr. med. Ruediger Dahlke s-a născut în 1951, a studiat medicina la München, continuându-şi formarea ca medic naturist şi psihoterapeut; începând din 1989 a întemeiat centrul de terapie de la Johanniskirchen împreună cu soţia sa Margit; începând din 1978 şi până în 2003 a activat ca psihoterapeut şi ca medic specializat în postul terapeutic, fiind activ în calitatea de conducător de seminar şi conferenţiar pe plan internaţional. Punctul central al interesului său terapeutic îl constituie dezvoltarea unei psihosomatici complete, prin implicarea temelor spirituale care se exprimă în cărţile sale, cum ar fi: Boala ca simbol, Depresia – căi din noaptea întunecată a sufletului, Agresiunea ca şansă, Terapii ale bolilor femeieşti, Boala ca şansă, Puterea vindecătoare a bolii (Boala ca drum)(Împreună cu T. Dethlefsen) şi, mai recent, Corpul ca oglindă a sufletului, împreună cu programele pe CD corespunzătoare. Până în prezent, activitatea sa a beneficiat de mai multe sute de traduceri, în zeci de limbi.

Puncte centrale ale activităţii sale actuale: formare în „medicina arhetipică”, în terapia respiraţiei şi în psihoterapie, în post şi meditaţii ghidate; perfecţionare de medici şi tehnici de autoantrenare, seminare de meditaţii şi de terapie prin post.

Ruediger Dahlke este un medic și psihoterapeut german specializat în psihosomatică. De asemenea, este autorul bestsellerului Boala ca şansă. Cum să descifrăm mesajul ascuns al bolii, apărut la Editura Trei în 2008.