TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Edgar Cayce. Muzicoterapia PR-DKD-EDGACM-21-N-001
Edgar Cayce. Muzicoterapia
Vezi
galerie

Edgar Cayce. Muzicoterapia

de Dorothee Koechlin de Bizemont

Titlu apărut în colecția Tot Adevărul la Prestige

Id: #373181

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Edgar Cayce, cel mai mare medium și vindecător american, a tratat peste 9 000 de oameni, cei mai mulți vindecându-se în urma recomandărilor sale. Dintre acestea, muzica ocupă un loc important. Cayce consideră că multe boli - și dintre cele mai grave - puteau să fie ameliorate și chiar vindecate prin muzică. Totuși, își avertiza auditorii față de unele genuri de muzică ce pot să-i îmbolnăvească pe cei care le ascultă. Muzica este un medicament care trebuie folosit cu discernământ...

De la apariția acestei lucrări, în 1994, lumea s-a schimbat. Mai avem nevoie de muzică? Două evenimente majore i-au impus "satului mondial" în  care trăim o conștientizare, de care marele public era foarte departe în 1994: atacul turnurilor gemene din New York, în ziua de 11 septembrie, 2001, și succesul filmului lui Al Gore, An Inconvenient Truth (Un adevăr care deranjează), în 2006.

Primul eveniment ne-a făcut să devenim conștienți că violența teroristă, departe de a fi eradicată, este mai amenințătoare ca oricând. Evident, aceasta nu este deloc o surpriză pentru cititorii lui Edgar Cayce, deoarece el anunțase deseori că după el va urma o perioada în care se vor înmulți războaiele și gherilele. Al doilea eveniment, apariția acelui film care a impresionat milioane de spectatori, nu are nici el de ce să ne mire. Conținutul filmului lui Al Gore nu aduce la cunoștință mare lucru cititorilor lui Edgar Cayce, conștienți de mult timp de distrugerile poluării și de schimbările climatice care se pregătesc. Căci încă n-am văzut nimic din ce ne așteaptă!

Pentru cei care nu l-au citit niciodată pe Edgar Cayce, conștientizarea a fost un șoc: nu și-au dat seama că lucrurile deveniseră atât de grave, că distrugerea mediului nostru înconjurător, în urma poluării, era atât de avansată, că perturbările climatice se vor manifesta atât de repede.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Dorothee Koechlin de Bizemont

Traducător: Nicolae Constantinescu

Data apariției: mai 2021

ISBN: 9786069651766

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 336

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Prestige

Teme: adevăr, terapie