TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Cum vrei tu, Doamne! BI-ASK-CVTDSF-21-N-001
Cum vrei tu, Doamne!
Vezi
galerie

Cum vrei tu, Doamne!

de Arhim. Simeon Kraiopoulos

Id: #371274

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Să fie binecuvântat!
 

Descriere produs

"Aveam în casă de mai mult timp o broșurică scrisă de Părintele Simeon Kraiopoulos, intitulată Să fie binecuvântat! În Grecia, această broșurică a cucerit pe toată lumea, având un succes de neînchipuit. O tot răsfoiam, când și când. O țineam aproape, pe birou, cu gândul că într-o bună zi să o traduc. Domnul aștepta, se vede, un moment potrivit. Și momentul a venit, după ce închiși în casă, din cauza contaminării cu virusul Sars Cov 2, și eu, și soția mea, am trecut prin momente foarte tensionate sufletește. Dând peste broșură, m-am hotărât să o traduc. Am învățat după atâția ani să citesc un gând sau un imbold hotărâtor. Aveam să constat că era chiar un semn de la Dumnezeu și de la Părintele Simeon, trecut la Domnul de câțiva ani, de care ne simțim foarte legați, traducându-i și editandu-i cărțile în limba română.


Experiența trecerii prin contaminarea cu virusul molimei Covid 19 nu a fost deloc ușoară, deși formele nu au fost severe. Am trăit-o ca pe o mare încercare. Pentru prima dată, ne confruntăm cu eventualitatea neprevăzută a agravării infecției și cu spectrul înfricoșător al sfârșitului. Oricât ne-am feri să spunem acest lucru, trebuie să-l mărturisim. [...] Sigur că, în astfel de situații, nădejdea se duce la Dumnezeu, la Maica Domnului și la rugăciunile sfinților. Sigur că sporește râvna la rugăciune și sufletul se trezește și strigă cu mai multă putere la Dumnezeu. Rugăciunile noastre cereau lui Dumnezeu izbăvire, vindecare, sănătate, sfârșitul încercării pentru noi și pentru ceilalți asemenea nouă.


Cărticica Părintelui Simeon avea să ne descopere că la aceste rugăciuni, toate îndreptățite, trebuia să mai adăugăm una la sfârșit, care ar fi schimbat radical și atitudinea noastră și starea noastră și care ne-ar fi izbăvit și ne-ar fi eliberat fără întârziere. Părintele Simeon spune că este bine și îndreptățit că omul, aflat la ananghie, la vreme de încercare, să ceară lui Dumnezeu sănătate și izbăvire, dar cu condiția că la sfârșitul rugăciunii să se predea cu totul lui Dumnezeu, să se lase cu totul în voia și în mâinile lui Dumnezeu, spunând Să fie cum vrei Tu, Doamne!" - Traducătorul

extinde
 

Detalii produs

Autor: Arhim. Simeon Kraiopoulos

Traducător: Pr. Constantin Coman

Data apariției: aprilie 2021

ISBN: 6422752001533

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 80

Limbă: Română

Dimensiuni: 11,5x20,5 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Bizantină

Teme: creștinism, Dumnezeu

 
Toate categoriile:
Cărți Non-ficțiune >> Cărți Religie