TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Peste așteptări BM-GEM-PESTEA-16-N-001
Peste așteptări
Vezi
galerie

Peste așteptări

de Gabriela Elena Mech

Id: #246789

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Ema și Bruno se întâlnesc în Romania, la un eveniment al companiei multinaționale pentru care lucrează – ea, în biroul din București și el în Zurich. Conferința la care cei doi participă este prilejul cu care sentimente speciale încep să se înfiripe între ei.

Când își iau rămas bun în aeroport, amândoi speră că se vor întâlni din nou. Acest lucru se întâmplă mai repede decât și-ar fi putut imagina pentru că traficul aerian este blocat din cauza erupției unui vulcan din Islanda. Anularea zborului București-Zurich le dă celor doi ocazia să se cunoască mai bine în timpul unei după-mese petrecute împreună și al unei seri romantice – punctul de plecare al unei povești de dragoste emoționante.

Însă un nefericit accident de mașină le zdruncină viețile și le testează puterea și dorința de a merge mai departe.

Luigi, unchiul lui Bruno – un italian șarmant – intră în scenă împreună cu secretele lui, care încep să iasă la iveală, si cu propria poveste de dragoste complicată, matură și sensibilă.

Un roman cu personaje care ajung să înveţe din propria experienţă că lucrurile nu sunt întotdeauna albe sau negre și că fiecare nuanță de gri are povestea ei.

Îmbinând cu generozitate emoțiile cu suspansul, Peste așteptări îți amintește că nu este nevoie să aştepţi să se întâmple o minune, pentru că stă în puterea ta să ajuti ca minunile să se întâmple şi să aduci astfel un strop de magie în viețile celor din jurul tău.



Alte titluri pentru Gabriela ElenaMech (autor):
În gradina japoneză (2020) ,
extinde
 

Detalii produs

Autor: Gabriela Elena Mech

Data apariției: noiembrie 2016

ISBN: 978-606-803-819-3

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 309

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: BMI

Teme: emoții, iubire

Gabriela Elena Mech
Gabriela Elena Mech
Autor

Gabriela-Elena Mech (pseudonim pentru Gabriela-Elena Dura) s-a născut în 1970 în...

vezi autor