TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Dolores se destramă 9786067107937
Dolores se destramă
Vezi
galerie

Dolores se destramă

de Wally Lamb

Id: #433191

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

„Realismul cu care Wally Lamb sondează lumea interioară în totală devălmășie a protagonistei sale din Dolores se destramă le-ar face mândre până și pe Marilyn French și Margaret Atwood." VILLAGE VIEW


Când fratele ei moare la naștere, Dolores Price rămâne singurul copil al unei mame vulnerabile și depresive și al unui tată infidel și abuziv. În atmosfera sufocantă de acasă, abia dacă răzbește prin anii adolescenței, găsind alinare pentru tristețe și singurătate în mâncare. Când se hotărăște într-un final să-și părăsească zona de confort și, totodată, de oprimare, pe Dolores - care cântărește deja aproape 120 de kilograme - n-o împovărează doar greutatea trupului, ci și suferința de necuprins a traumei și a vinovăției.


Dolores se destramă ne vorbește răspicat despre cum, dacă nu-l vindeci, copilul care ai fost modelează adultul care ești astăzi, despre abandon și regăsire, despre monstrul depresiei și alți monștri, care te schimbă atât fizic, cât și pe interior.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Wally Lamb

Traducător: Ioana Filat

Data apariției: noiembrie 2023

Titlu original: She's Come Undone

ISBN: 9786067107937

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 664

Limbă: Română

Dimensiuni: 13,5x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Art

Teme: conflict, depresie, singurătate

 

Opinii editoriale

„Deși viața personajelor mele nu se aseamănă foarte mult cu a mea, avem în comun faptul că suntem cu toții niște oameni imperfecți care caută să devină mai buni. Am ajuns să scriu literatură ca să am posibilitatea de a-mi depăși granițele și limitele propriilor experiențe și a înțelege mai bine viețile celor din jurul meu.”

WALLY LAMB