TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Instinct criminal
Instinct criminal
Vezi
galerie

Instinct criminal

de Thomas Enger

Id: #420284

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Ce poate transforma un băiat într-un ucigaș?



La câteva săptămâni după încheierea procesului, Yngve a avut o altă discuție cu Dumnezeu. Era în timpul uneia dintre multele nopți când somnul îl ocolea.

El nu-L întrebă dacă Åse e bine acum, pentru că o știa împăcată, știa că nu mai e supărată pe el pentru că n-o ajutase să moară atunci când își dorise cu disperare să se termine totul. Nici nu trebui să-L întrebe dacă o poate revedea, pentru că încă o mai întâlnea, din când în când, la ore și în locuri întâmplătoare.

În schimb, Yngve întrebă dacă Dumnezeu ar paria pe noul manager de la Manchester United. Dacă El nu le-ar putea oferi tuturor o iarnă blândă, măcar o dată. Voia ca Cel de Sus să vegheze asupra Fredheimului și în umătorii câțiva ani, pentru ca Yngve să se poată pensiona și să nu mai fie speriat prea des de alarma sirenelor, de sunetul suferinței și al inimilor frânte.

Nici de data asta nu primi vreun răspuns.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Thomas Enger

Traducător: Edith Negulici

Data apariției: noiembrie 2021

ISBN: 9786067495676

Copertă: Paperback

Număr pagini: 360

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Teme: anchetă, moarte

Editura: Tritonic

 

Opinii editoriale

Thomas Enger este unul dintre cei mai buni scriitori ai genului Nordic Noir, iar Instinct criminal, cea mai bună carte a sa de până acum. Excepțională!

Ragnar Jónasson

Pentru cititorii cărora le plac aceste traduceri scandinave, Instinct criminal reprezintă un deliciu... dialogul este inteligent și captivant, iar personajele par să prindă viață în această poveste complexă și plină de suspans.

Jessica Mann, Literary Review

Instinct criminal îți dă fiori pe șira spinării și ți-este imposibil să-l mai lași din mână. Thomas Enger a creat o capodoperă de intrigă, acțiune trepidantă și suspans, predestinată să devină un roman polițist reprezentativ al genului Nordic Noir.

Yrsa Sigurðardóttir
Thomas Enger
Thomas Enger
Autor

Thomas Enger s-a născut în 1973 la Oslo, unde trăiește și acum cu toată familia....

vezi autor