TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Cerul roșu al amiezii TR-SSM-CERRAA-18-N-001
Cerul roșu al amiezii
Vezi
galerie

Cerul roșu al amiezii

de Simon Sebag Montefiore

Titlu apărut în colecția Fiction Connection la Trei

Id: #255036

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Trilogia Moscova. 
O misiune sinucigașă în spatele liniilor inamice și o poveste de dragoste tulburătoare într-o Rusie devastată de război.
Încarcerat în Gulag pentru o crimă pe care nu a comis-o, Benia Golden se alătură unui batalion disciplinar alcătuit din cazaci și condamnaţi, ce urmează să lupte împotriva naziștilor. Într-o zi caniculară din iulie 1942, el și camarazii lui sunt trimiși într-o misiune sinucigașă în spatele liniilor inamice. Dar oare e vreun trădător printre ei? Singurele două certitudini ale lui Benia sunt că înaintarea trupelor lui Hitler către răsărit va fi necruţătoare și că se poate încrede orbește în iapa sa, Șosete Argintii.
Alternând între bătăliile la care ia parte Benia pe câmpiile din sudul Rusiei și planurile pe care le trasează Stalin la Kremlin, între povestea de dragoste a lui Benia cu o infirmieră italiană și aventura fiicei lui Stalin cu un jurnalist aflat și el pe Frontul de Est, romanul lui Montefiore este o poveste plină de pasiune și curaj, în care supravieţuirea e o luptă de zi cu zi, trădarea e omniprezentă, iar moartea pândește la fiecare pas.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Simon Sebag Montefiore

Traducător: Alexandra Fusoi

Data apariției: iunie 2018

Titlu original: Red Sky at Noon

ISBN: 978-606-400-398-0

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 424

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Trei

Teme: curaj, iubire, pasiune, război, supraviețuire, trădare

 

Opinii editoriale

„Un povestitor înnăscut, care aduce la viaţă cunoașterea sa enciclopedică asupra istoriei ruse într-o proză sclipitoare. Montefiore dovedește că istoricul care caută adevărul trebuie să apeleze nu doar la cercetări minuţioase, ci și la creativitate."

The Washington Post

„Montefiore, apreciat în întreaga lume pentru lucrările lui de istorie, dovedește un talent literar desăvârșit, construind personaje memorabile și scene pline de pasiune și melancolie."

The Wall Street Journal

„Fascinant, puternic, emoţionant și tragic. Montefiore e un scriitor extraordinar și un povestitor foarte înzestrat, care știe să dozeze suspansul, făcându-l pe cititor să aștepte cu nerăbdare dezlegarea misterului."

The Seattle Times
Simon Sebag Montefiore
Simon Sebag Montefiore
Autor

Simon Sebag Montefiore este istoric, scriitor, membru al Royal Society of Litera...

vezi autor