TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Manual de șah. De la începător la maestru 5948495008017
Manual de șah. De la începător la maestru
Vezi
galerie

Manual de șah. De la începător la maestru

de Sean Marsh

Id: #431632

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Mutări, tehnici, strategii
 

Descriere produs

Un manual de șah pentru începători care explică regulile de bază iar apoi detaliază tactici și strategii pentru a vă ajuta să deveniți un maestru.


Această carte antrenantă și instructivă pentru începătorii în jocul de șah conține tot ce este necesar pentru un jucător – de la piese și modul de deplasare până la deschideri, apărări și strategii de atac.

 

Ghidurile de inițiere te conduc prin elementele de bază, apoi te ajută să îți verifici cunoștințele cu ajutorul diagramelor.

 

Învață cum să joci ca un Maestru cu ajutorul exemplelor din cele mai cunoscute jocuri ale Marilor Campioni precum Garri Kasparov și Bobby Fischer.

 

Lucrarea Manual de șah. De la începător la maestru este un reper ideal atât pentru începători, cât și pentru cei care doresc să-și îmbunătățească tot mai mult jocul. Pentru a ilustra tehnici și strategii avansate și pentru a da viață conceptelor prezentate, Sean Marsh aduce în prim-plan eroi din lumea șahului precum Anatoli Karpov și Mihail Tal. Ușor de parcurs, această carte este un însoțitor essential pentru cei care aspiră să devină campioni ai șahului.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Sean Marsh

Traducător: Diana Trăncuță

Data apariției: august 2023

ISBN: 5948495008017

Copertă: Hardcover

Număr pagini: 208

Limbă: Română

Dimensiuni: 18,9x24,6 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Didactica Publishing House

Teme: copilărie, curiozitate, succes