TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Manifest pentru copii 978-630-305-191-8
Manifest pentru copii
Vezi
galerie

Manifest pentru copii

de Roxie Nafousi

Titlu apărut în colecția Biblioteca lui Morar la Bookzone

Id: #434543

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
4 pași pentru a fi oricine vrei să fii
 

Descriere produs

Descoperă primul ghid de manifestare pentru copii, cu pași concreți prin care cei mici își pot îndeplini visurile în realitate! Într-o lume în care învățarea încă de la o vârstă fragedă a valorilor și principiilor este crucială, cartea lui Roxie Nafousi, „Regina Manifestării”, nu doar că le oferă celor mici instrumentele necesare pentru a-și manifesta aspirațiile, dar îi învață și cum să-și dezvolte mentalitatea și să își canalizeze energia către creșterea personală.


AJUTĂ-ȚI COPILUL SĂ CAPETE O NOUĂ SUPERPUTERE!

Manifestarea a devenit superputerea lui Roxie Nafousi, iar acum poate deveni un instrument puternic de creștere și dezvoltare personală a copilului tău.

 

Manifestarea înseamnă să-ți folosești puterea minții ca să îți înțelegi sentimentele, să îți dezvolți încrederea în tine, să apreciezi ceea ce ai și să-ți stabilești obiective pe care le poți îndeplini. În această carte am adunat exerciții interactive și dinamice care, împreună cu un jurnal zilnic de manifestare și patru pași simpli, pot face ca viața celor mici să fie plină de sens și fericire!

 

„Ca părinte, știu cât de mult contează pentru tine ca micuții tăi să devină pe cât de buni pot ei să fie. Am observat că, în societatea de azi, copiii simt tot mai mult presiunea de a reuși, și am scris această carte tocmai în ideea de a-i ajuta să capete încrederea în sine de care au nevoie și să știe care sunt punctele lor forte. Dacă le putem oferi copiilor aceste instrumente și îi putem îndruma către ei înșiși, putem avea un impact pozitiv asupra traiectoriei lor în viață.” – ROXIE NAFOUSI

 

Acest ghid interactiv îi ajută pe copii:

- Să își înțeleagă mai bine emoțiile și sentimentele;

- Să capete încredere în forțele proprii;

- Să învețe să își seteze obiective clare;

- Să își cultive potențialul și să-și urmeze visurile fără teamă;

extinde
 

Detalii produs

Autor: Roxie Nafousi

Traducător: Cosmin Nedelcu

Data apariției: februarie 2024

Titlu original: Manifest for Kids

ISBN: 978-630-305-191-8

Copertă: Hardcover

Număr pagini: 256

Limbă: Română

Dimensiuni: 13,5x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Bookzone

Teme: curaj, emoții, încredere

 

Loc în topurile Cartepedia

 

Opinii editoriale

„Când eram mai tânără, nu-mi plăcea prea mult școala, pentru că niciodată nu-mi găseam locul acolo. Eram de multe ori tachinată sau marginalizată, iar asta mă făcea să mă simt tare singură. N-aveam pic de încredere în mine și nu mă simțeam niciodată „cool”ROXIE NAFOUSI. Habar n-aveam ce să fac ca să mă simt mai bine, așa că am fost tristă foarte multă vreme. Apoi, când aveam douăzeci și șapte de ani, am aflat despre MANIFESTARE! Lucrul ăsta a schimbat totul pentru mine.”

ROXIE NAFOUSI

„Ca părinte, știu cât de mult contează pentru tine ca micuții tăi să devină pe cât de buni pot ei să fie. Am observat că, în societatea de azi, copiii simt tot mai mult presiunea de a reuși, și am scris această carte tocmai în ideea de a-i ajuta să capete încrederea în sine de care au nevoie și să știe care sunt punctele lor forte. Dacă le putem oferi copiilor aceste instrumente și îi putem îndruma către ei înșiși, putem avea un impact pozitiv asupra traiectoriei lor în viață.”

ROXIE NAFOUSI

„Cele mai mare atuuri ale cărții sunt limbajul încurajator și sentimentul de acceptare pentru cititor, indiferent în ce etapă a dezvoltării se află. Cu atâtea presiuni asupra copiilor noștri în societatea modernă, această carte ar putea ajuta în luptele lor și ar putea duce la o viață mai fericită.”

The Independent

Cartea perfectă pentru copiii noștri!

„Citisem primele două volume ale lui Roxie Nafousi despre manifestare, iar când am văzut că a lansat și un volum pentru copii, am vrut neapărat să îl iau. Roxie a reușit să creeze un ghid emoționant și motivant pentru tineri, iar fiica mea (9 ani) a găsit în această carte nu doar sfaturi practice pentru gestionarea stresului școlar, ci și o doză sănătoasă de încredere în sine.”

Clara

O carte care ajută copiii anxioși și emotivi 

„Odată ce fetița mea a schimbat școala, emoțiile și anxietatea nu îi mai dădeau pace. Așa că i-am oferit cadou această carte și, seară de seară, am răsfoit-o împreună și am vorbit deschis despre tot ce simte. Grijile ei mari au devenit din ce în ce mai mici, iar asta datorită strategiilor prezentate de Roxie Nafousi. Mulțumesc enorm!”

Alexia

O sursă de inspirație pentru a-și urma pasiunile

„Băiețelul meu adoră să danseze, dar când am vrut să îl dau la cursuri, a început să plângă și a spus că dansul e pentru fete, iar colegii vor râde de el. Această carte excepțională i-a oferit sfaturi utile pentru a-și urma pasiunile, învățându-l cât de important este să-și asculte inima.”

Sofia

O comoară de înțelepciune și încurajare

„Aceasta este cartea pe care am căutat-o pentru a încuraja creșterea echilibrată a copilului meu. Prin sfaturi practice și exemple inspiraționale, Roxie Nafousi a creat un ghid pe care îl recomand tuturor părinților care caută un sprijin de neprețuit în dezvoltarea abilităților celor mici.”

Crina
Roxie Nafousi
Roxie Nafousi
Autor

Roxie Nafousi este recunoscută de către Forbes drept regina manifestării, este e...

vezi autor