TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Pachet Crăciun cu bucluc 978-606-000-340-7
Pachet Crăciun cu bucluc
Vezi
galerie

Pachet Crăciun cu bucluc

de Olga Grebennik

Titlu apărut în colecția Fabula la Seneca Lucius Annaeus

Id: #433571

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Crăciun cu bucluc + O casă capricioasă + O săptămână fără doamna Aricioaică + Carte poștală
 

Descriere produs

Pachetul conține următoarele titluri, scrise și ilustrate de îndrăgita ilustratoare Olga Grebennik:
O casă capricioasă (32 pagini)
O săptămână fără doamna Aricioaică (32 pagini)
Crăciun cu bucluc (36 pagini)
• Și o carte poștală cu ilustrații din Crăciun cu bucluc

 


O casă capricioasă

O carte ilustrată cu gingășie, în ediție bilingvă româno-ucraineană, dedicată copiilor care nu ne lasă sufletul să îmbătrânească.


- Sunt eu Casa ori ba? N-am și eu dreptul să-mi trăiesc viața? Eu stabilesc regulile aici, nu niște arici-iepurași!



Într-o zi o Casă veche a decis că cea mai mare piedică în calea fericirii ei sunt locatarii.

 

Pereții ei au văzut multe familii, au auzit multe povești. E greu să-i iubești pe toți cei care vin să se încălzească lângă focul tău. Dar dacă nu rămâne niciunul, s-ar putea să se stingă și flacăra ta.

 

O săptămână fără doamna aricioaică. Ficțiune bazată pe evenimentele reale

A doua carte din seria aventurilor Casei Capricioase, într-o frumoasă ediție bilingvă româno-ucraineană, vă va face cunoștință cu cea mai filosofică familie de arici. Vă invităm să-i cunoașteți, prin intermediul ilustrațiilor fermecătoare ale îndrăgitei ilustratoare Olga Grebennik, și să le urmăriți aventurile mult prea omenesti.

 

Când situația devenea cu totul insuportabilă, domnul Arici se prefacea într-un ghem țepos. La care soția răspundea mereu:

Draga, de ce trebuie să vorbesc cu un ghem? Atunci când vorbesc, mi-aș dori să-ți văd ochii, să înțeleg că sunt ascultată. Vreau să-ți știu părerea. De ce trebuie să iau de una singură decizii atât de importante, ca draperiile sau umplutura pentru plăcintă?


O carte despre micile bucurii și marile provocări ale vieții de familie, despre apropiere și răbdare, despre curaj și acceptare, scrisă cu duiosie pentru copiii de orice vârstă.

 

O săptămână fără doamna Aricioaică este al doilea titlu din cea mai nouă colecție a editurii Seneca - Fabula, povești magice bazate pe evenimente reale.

 

Crăciun cu bucluc. Ficțiune bazată pe evenimentele reale

În a treia carte din seria aventurilor casei capricioase, descoperiți bucuriile și provocările unei familii numeroase și… muzicale.

 

Intrați într-o lume cu multă zarvă, piane cu coadă și obiecte fragile. O lume cu părinți ne-perfecți, copii ne-cuminți, cutii care ascund povești și revelații surpriză. Aproape ca universul pe care-l locuim, doar cu urechi lungi.

 

Mama Iepure, Tata Iepure și cei doisprezece iepurași se pregătesc de cea mai îndrăgită zi a anului – Crăciunul. În casă este același iureș zilnic de glasuri, rugăminți, râsete și muzică, care începe încă de la micul dejun – neapărat cu cipsuri de morcovi.


Agitației obișnuite dintr-o casă mereu plină i se adaugă aventurile unor globuri prețioase din sticlă, pe care Tata Iepure le așteaptă cu înfrigurare, o lecție de muzică cu final emoționant, o pană neprevăzută de curent și un mezin năzdrăvan.

 

„Tata Iepure s-a ascuns cât a putut, ca ceilalți să nu-l audă cum plânge. Dar în întuneric, orice sunet, chiar și cel mai slab, se aude de zece ori mai tare.
- Tata, de ce plângi? l-a întrebat fiul, nedumerit. Ce-ai pățit? Îți este și ție frică de întuneric?
- Cred că picură ceva din tavan! a încercat să se scuze Tata Iepure.
- Prostii! Nu are ce să picure la noi! a ripostat Mama, de parcă ea era responsabilă pentru tavanul casei.”

 

„Crăciun cu bucluc” este cel de-al treilea titlu din cea mai nouă colecție a Editurii Seneca - FABULA, povești magice bazate pe evenimente reale.

 

Trei cărți scrise cu gingășie, în ediție bilingvă româno-ucraineană, dedicate copiilor care nu ne lasă sufletul să îmbătrânească. Cărțile sunt, în același timp, adevărate albume de artă, fiind scrise de un ilustrator.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Olga Grebennik

Ilustrator: Olga Grebennik

Traducător: Vladimir Bulat, Maria Coșciuc

Data apariției: noiembrie 2023

ISBN: 978-606-000-340-7

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 100

Limbă: Română, Ucraineană

Dimensiuni: 21x29,5 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Seneca Lucius Annaeus

Teme: aventură, natură, Fabulă, Crăciun, familie