TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Lulu, Crăciunul și spiridușul Elfrin 978-630-312-194-9
Lulu, Crăciunul și spiridușul Elfrin
Vezi
galerie

Lulu, Crăciunul și spiridușul Elfrin

de Mioara Oprișan

Id: #433150

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

„Lulu, Crăciunul și spiridușul Elfrin” este o carte în care se derulează o poveste captivantă de Crăciun. Personajele principale, Lulu, o fetiță de nouă ani, iubitoare de povești și Elfrin, un spiriduș năstrușnic, se împrietenesc. Din dorința de a-l cunoaște pe Moș Crăciun, Lulu împreună cu spiridușul Elfrin va face o călătorie fantastică în jurul Terrei, în capsula magică, a timpului.

 

Astfel vor vedea în anotimpuri diferite, locuri și oameni noi din Europa, America de Sud, Australia și pregătirile lor de Crăciun. Nu lipsesc surprizele, momentele vesele și inedite, aventura…
„Lulu, Crăciunul și spiridușul Elfrin” este o carte care ne aduce în suflet spiritul Crăciunului ce cuprinde întreaga lume: împreună cu eroii cărții cu toții participăm la sărbătorirea Nașterii pruncului Iisus din Bethleem și ne bucurăm să descoperim tradițiile ce însoțesc acest miracol.

 

Sub magia Crăciunului Lulu și spiridușul Elfrin devin mai buni, mai veseli, mai imaginativi, mai darnici. Oare îl vor întâlni pe Moș Crăciun în sania lui, trasă de renii năzdrăvani, în această călătorie?

extinde
 

Detalii produs

Autor: Mioara Oprișan

Ilustrator: Cristina Diana Enache

Data apariției: octombrie 2023

ISBN: 978-630-312-194-9

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 32

Limbă: Română

Dimensiuni: 21x29,7 cm

Hârtie: 120g/m

Editura: Letras

Teme: aventură, copilărie, curiozitate, magie, prietenie, Crăciun