TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Lucky 978-606-40-1963-9
Lucky

Lucky

de Marissa Stapley

Titlu apărut în colecția Fiction Connection la Trei

Id: #431422

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Bestseller New York Times



O călătorie palpitantă ca un roller-coaster, un jaf care a mers teribil de prost și o protagonistă curajoasă care va cuceri inimile cititorilor.



Lucky Armstrong este o escroacă dură și talentată care tocmai a reușit să fure un milion de dolari împreună cu iubitul ei, Cary. Ea este gata să înceapă o viață nouă, sub o altă identitate – când lucrurile o iau razna. Lucky se trezește singură pentru prima dată, nevoită să se descurce în lume fără ajutorul tatălui sau al iubitului ei, cele două persoane de la care a învățat arta înșelătoriei.



Când descoperă că un bilet de loterie pe care l-a cumpărat dintr-un capriciu valorează milioane, bucuria îi este umbrită de o mare problemă: încasarea biletului câștigător ar însemna să fie arestată pentru fărădelegile sale.



Va merge Lucky la închisoare, fără nicio șansă să-și capete averea, sau îi va surâde norocul?



Lucky este un roman despre adevăr, despre eliberare și despre cât de greu e să fii bun. Protagonista este o persoană extrem de complexă, care trebuie să învețe ce înseamnă să fii independent și cinstit... înainte ca norocul să-i joace o festă.



Alte titluri pentru Diana-AlinaEne (traducator):
Noaptea (2022) ,
Cartea poștală (2022) ,
extinde
 

Detalii produs

Autor: Marissa Stapley

Traducător: Diana-Alina Ene

Data apariției: august 2023

Titlu original: Lucky

ISBN: 978-606-40-1963-9

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 288

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Trei

Teme: aventură, identitate, societate

 

Opinii editoriale

„În cine mai poți avea încredere când tot ceea ce știi se dovedește a fi o minciună? Iată întrebarea fundamentală a celei de-a patra cărți a Marissei Stapley, o combinație între Bonnie și Clyde și Fata dispărută despre istoria unei familii și găsirea echilibrului interior.”

Booklist

„O infractoare cu un bilet de loterie câștigător încearcă să evite arestarea în această aventură palpitantă... Stapley ridică miza prin mișcările din ce în ce mai disperate ale lui Lucky, adăugând profunzime poveștii prin intermediul flashbackurilor din copilăria ei – o copilărie plină de escrocherii și dezamăgiri – și prin răfuiala continuă cu trecutul.”

Publishers Weekly