TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Istorie. Teste pentru admiterea la Academia de Poliție
Istorie. Teste pentru admiterea la Academia de Poliție
Vezi
galerie

Istorie. Teste pentru admiterea la Academia de Poliție

de Leonard Ilie

Id: #429574

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
30 de teste grilă alcătuite pe baza celor șapte manuale de istorie prevăzute în Programa de examen
 

Descriere produs

Lucrarea se adresează atât candidaților care se pregătesc pentru concursul de admitere la Facultatea de Poliție și Facultatea de Arhivistică din cadrul Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”, cât și profesorilor care îi pregătesc. Testele de evaluare din această lucrare au fost întocmite pe baza informațiilor din cele șapte manuale de istorie pentru clasa a XII-a aflate în vigoare și în conformitate cu Programa de examen stabilită pentru disciplina Istorie, valabilă pentru concursul de admitere la facultățile din cadrul Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”. Modelele de teste propuse în această lucrare au fost concepute la nivelul standardelor impuse de subiectele date de-a lungul timpului la concursul de admitere la Academia de Poliție.

 

Lucrarea cuprinde un număr de 30 de teste finale (900 de itemi) acoperind în mod eficient informații din cele nouă teme prevăzute în Programa de examen. Fiecare test este alcătuit din 30 de itemi: 10 itemi de tip grilă, 10 itemi de tip adevărat/fals/cauză/efect (logică istorică), 10 itemi de tip ordonare cronologică. La finalul lucrării este prezentat baremul de corectare și notare aferent fiecărui test de evaluare.

 

În speranța că, prin această lucrare, prin modelele de teste propuse, am reușit să vă oferim un instrument util de lucru pentru pregătirea examenului de admitere, vă urăm perseverență, curaj și mai ales, mult succes tuturor candidaților!

extinde
 

Detalii produs

Autor: Leonard Ilie

Data apariției: aprilie 2023

ISBN: 978-606-36-2282-3

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 192

Limbă: Română

Dimensiuni: 21x29,7 cm - A4

Hârtie: 80g/m

Editura: Ars Libri

Teme: şcoală