TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Cea care șoptește
Cea care șoptește
Vezi
galerie

Cea care șoptește

de Karin Fossum

Id: #430218

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Un nou roman din seria Konrad Sejer

Ragna trăiește conform unor reguli stricte: îi place serviciul ei pentru că e plin de rutină, îi place să se așeze în fiecare zi în același loc din autobuz, îi place să cumpere în fiecare zi aceleași lucruri de la magazinul de cartier. Are nevoie de ordine în viață. Și chiar are, până în ziua când în cutia poștală găsește un plic cu numele ei, iar înăuntru o amenințare scrisă cu litere de-o șchioapă.

 

Ragna își dă seama că trebuie să se folosească de toate mijloacele pentru a se apăra.

 

Oscilând între interogatoriul pe care îl realizează inspectorul Konrad Sejer cu Ragna și întâmplările șocante care au dus la arestarea ei, romanul sondează nebunia plauzibilă din viața de zi cu zi și îl face pe cititor să-și pună întrebări până în ultima clipă.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Karin Fossum

Traducător: Iulia Dromereschi

Data apariției: iunie 2023

Titlu original: Hviskeren

ISBN: 978-606-8959-86-3

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 304

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Crime Scene Press

Teme: anchetă, moarte, pericol

 

Opinii editoriale

„Capacitatea lui Fossum de a face minți omenești obișnuite, deseori rănite, să trosnească și să scânteieze în toate culorile curcubeului este punctul ei forte ca scriitoare.”

Aftenposten

„Romanul conține toate elementele care o fac pe Fossum să se numere printre cei mai buni scriitori norvegieni de literatură polițistă: cercetarea psihologică profundă, disconfortul sinistru, tulburător și nebunia plauzibilă din viața cotidiană… Ceea ce e de negândit pândește și freamătă în interiorul textului, creând suspans pe măsură ce povestea înaintează spre finalul șocant.”

VG