TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Comoara pierdută a templierilor (Vol. 8)
Vezi
galerie

Comoara pierdută a templierilor (Vol. 8)

de James Patterson, Chris Grabenstein

Titlu apărut în colecția Aventură & Mister la Corint Junior

Id: #430072

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Eroii noștri nu sunt la prima lor aventură. Totuși, chiar dacă nu știm ce au făcut ei în alte expediții, prin ce pericole au trecut și cum s-au comportat în fața primejdiilor de tot felul, intrăm ușor în această nouă poveste.


Proiectile la tot pasul, peșteri subacvatice, agenți secreți și comori supreme — așa arată o zi din viața familiei Kidd!

 

Copiii Kidd se află într-o altă misiune captivantă: folosirea aparaturii pentru realitatea augmentată, creată de părinții lor, ca să descopere o comoară de mult pierdută. Însă vasul lor, Rătăcitorul, explodează într-o minge de foc! Bick, Beck, Tommy și Storm se pomenesc naufragiați într-o barcă pneumatică pe Marea Mediterană, în vreme ce părinții lor au fost răpiți de niște vânători de comori maniaci. Acum, copiii Kidd trebuie să urmeze o serie de indicii pe tot globul pentru a găsi o veche comoară și pentru a-și salva părinții... înainte să piardă totul!

extinde
 

Detalii produs

Autor: James Patterson, Chris Grabenstein

Ilustrator: Juliana Neufeld

Traducător: Sorin Petrescu

Data apariției: mai 2023

ISBN: 978-973-128-832-1

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 336

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Corint Junior

Teme: aventură, prietenie, pericol

 

Opinii editoriale

„Seria aceasta promite totul: pirați nemiloși, spioni CIA, teroriști, opere de artă furate și comori neprețuite. Și, chiar mai important, se și ține de cuvânt. O aventură în largul mărilor care îi  va seduce chiar și pe marinarii de uscat.”

Kirkus Reviews

„Senzația palpitantă de aventură însoțește această escapadă navală... Copiii Kidd trec dintr-o situație fără ieșire în alta, pe parcursul unei călătorii amuzante, într-un ritm rapid.”

Publishers Weekly

„Capitole scurte, ilustrații copioase și conspirații poznașe... Copiii Kidd, loiali până la moarte, și o doză sănătoasă de umor... fac ca această serie amuzantă de aventuri să iasă în evidență... Este greu să-ți imaginezi iubitorul de aventuri care să nu fie captivat de această serie.”

Kirkus Reviews
James Patterson
James Patterson
Autor

James Patterson a fost ales de copiii din Statele Unite ale Americii ca Autorul...

vezi autor
Chris Grabenstein
Chris Grabenstein
Autor

Chris Grabenstein, autor de bestselleruri New York Times, a scris, între altele,...

vezi autor