TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Fanni și Ligrul agitat (Vol. 4)
Fanni și Ligrul agitat (Vol. 4)
Vezi
galerie

Fanni și Ligrul agitat (Vol. 4)

de Julia Pöyhönen, Heidi Livingston

Id: #430083

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Exersarea tehnicilor de calmare
 

Descriere produs

Ați mai întâlnit vreodată un ligru? Tatăl lui Ralf este leu, mama - tigroaică, iar micul ligru își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Dar nu este o aniversare ca oricare alta, pentru că în seara aceasta va participa pentru prima dată, alături de tatăl lui, la adunarea specială a haitei de lei!

 

În așteptarea evenimentului, Ralf se simte peste măsură de entuziasmat și de anxios. Emoțiile îi scapă de sub control și nici măcar nu reușește să se bucure pe deplin de timpul petrecut alături de prietenii lui, Fanni, Lenni și Lili. Până când își face apariția un pui de cangur vioi cu o propunere inedită. Oare cum va reuși Ralf să se calmeze?

 

Abilitatea de a-ți calma corpul este un instrument important de reglare emoțională. Povestirea din această carte și activitățile aferente dezvăluie o serie de tehnici de calmare amuzante și foarte ușor de pus în practică. Exact ce au nevoie copiii pentru a-și regla emoțiile puternice și a-și gestiona anxietatea!

 

Seria Fanni contribuie la dezvoltarea inteligenței emoționale a copiilor, oferindu-le modalități practice de a-și gestiona emoțiile. Fiecare carte cuprinde o poveste captivantă pe care să o citești alături de copilul tău, o secțiune de abilități emoționale dedicată adulților și exerciții sau activități creative pe care să le faci cu micuțul în viața de zi cu zi, acasă și la grădiniță. Autoarele sunt psihologi specializați în dezvoltarea abilităților emoționale ale copiilor.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Julia Pöyhönen, Heidi Livingston

Ilustrator: Linnea Bellamine

Traducător: Sigrid Crăsnean

Data apariției: mai 2023

Titlu original: Fanni ja levoton liikeri : rauhoittumisen taitojen harjoitteleminen

ISBN: 978-606-796-184-3

Copertă: Hardcover

Număr pagini: 48

Limbă: Română

Dimensiuni: 19,5x19,5 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Galaxia Copiilor

Teme: copilărie, emoții, stres

Sigrid Crăsnean
Sigrid Crăsnean
Traducător

Neil Stuppel Price este arheolog englez specializat în studiul epocii vikingilor...

vezi autor