TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Copiii Aștrilor 9786069602713
Vezi
galerie

Copiii Aștrilor

de Darius Gorcea

Id: #428106

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
O poveste SunShade
 

Descriere produs

 ,,Nu aș vrea niciodată să ating soarele, am de salvat un tărâm, am de reunit familii, am de readus pacea!”



„Într-o lume profund tehnologizată, apariția unui roman scris de un adolescent de numai 14 ani este o raritate. De aceea am fost plăcut surprinsă a constată că mai există copii care nu numai că citesc, dar își dau și frâu liber imaginației și reușesc, printr-o forță creatoare hrănită din lecturile personale, să dea viață unei lumi fantastice.


În carte se împletesc realitatea cu ficțiunea, epicul cu liricul, autorul dând dovadă de talent, sensibilitate, bogăție de informații, expresivitate a limbajului și varietate a vocabularului.


Pe parcursul celor 41 de capitole ale romanului de aventuri SF  Copiii aștrilor, o poveste Sunshade, Darius ne poartă printr-o lume mirifică, prin tărâmuri diferite: pe pământ, prin apă, prin aer, în căutarea unui „tărăm salvator”, a „reunirii familiei” și a „readucerii păcii”.


Protagonistul romanului, Aura, un alter-ego al autorului am putea spune, are de îndeplinit o misiune și este urmărit într-o evoluție spectaculoasă. El este prieten cu Ataro, care îl ajută în momentele sale dificile, dar are un mare dușman în Osiris din satul Sun, care este, de fapt, fratele său, amândoi fiind fiii lui Horus și ai Florei. Osiris, ca și tatăl său, era crud și poporul se temea de ei. În schimb, Aura era opusul lui Osiris, dorind binele satului său, luptând pentru salvarea acestuia, pentru pacea locuitorilor săi.

Bine scrisă, cartea conține enigme, călătorii surprinzătoare, metamorfoze, mesaje secrete. Va reuși Aura să-și ducă misiunea la bun sfârșit? Vom afla răspunsul numai citind această carte, care ne va captiva de la primul capitol.

Copiii aștrilor, o poveste Sunshade este un roman ce așteaptă să fie descoperit de cititorii de orice vârstă.”

          Profesor, Ligia Gheorghe-Mitrea

extinde
 

Detalii produs

Autor: Darius Gorcea

Data apariției: ianuarie 2023

ISBN: 9786069602713

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 224

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Neverland

Teme: aventură, conflict, destin, prietenie, secret, familie