TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Lanţul de fier (Vol. 2)
Vezi
galerie

Lanţul de fier (Vol. 2)

de Cassandra Clare

Titlu apărut în colecția Leda Edge la Leda

Id: #427279

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Vânătorii de umbre trebuie să prindă un ucigaș în Londra eduardiană în această continuare romantică și plină de primejdii a bestsellerului Lanțul de aur.

 

Cordelia Carstairs pare să aibă tot ce și-a dorit vreodată. Este logodită cu James Herondale, băiatul pe care l-a iubit dintotdeauna, are o nouă viață la Londra, alături de cea mai bună prietenă a ei, Lucie, și poartă la cingătoare sabia Cortana, arma unui erou legendar.

 

Adevărul însă este mult mai sumbru. Căsătoria Cordeliei este doar o minciună, fiind aranjată pentru a-i salva tinerei reputația, în vreme ce James rămâne îndrăgostit de Grace Blackthorn. Cortana o arde când o atinge, iar un criminal în serie îi vizează pe vânătorii de umbre din Londra, ucigând la adăpostul întunericului și apoi dispărând fără urmă.

 

Cordelia, James și Lucie trebuie așadar să pornească pe urmele criminalului, pe cele mai primejdioase străzi ale orașului. În tot acest timp, fiecare dintre ei tăinuiește un secret șocant: Lucie, că încearcă să învie morții; Cordelia, că a depus un periculos jurământ de loialitate față de o putere misterioasă; și James, că el însuși ar putea să fie ucigașul căutat.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Cassandra Clare

Traducător: Cristina Jinga

Data apariției: octombrie 2022

ISBN: 978-606-9740-20-0

Copertă: Hardcover

Număr pagini: 656

Limbă: Română

Dimensiuni: 15x23 cm

Hârtie: 80g/m

Teme: iubire, război, adevăr, pericol, trădare

Editura: Leda

Cassandra Clare
Cassandra Clare
Autor

Cassandra Clare s-a născut la Teheran, în Iran, din părinţi americani. O mare pa...

vezi autor