TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Somalia, Mon Amour TR-BHS-SOMAMA-16-N-001
Somalia, Mon Amour
Vezi
galerie

Somalia, Mon Amour

de Bogdan Hrib, Sofia Matei

Id: #312886

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Fantomele unui trecut îndepărtat reapar în zilele noastre. Pirateria, desuetă ocupație în secolul 21, lovește coastele Somaliei. Nave sechestrate și marinari români luați ostatici. Sofia Matei are misiunea de a elibera cetățenii români. Dar Sofia îl cunoaște pe Stelian și între ei se naște o relație.

În timp ce forțe navale și aeriene internaționale încearcă să stăvilească valul de acte piraterești, interese economice și politice generează noi conflicte. Vechile rețele de informații se intersectează cu cele noi, de după căderea comunismului. Sofia este rapită și trădată. Stelian Munteanu este împins să intervină. Mihail Sergheevici Puskin pare că stăpânește jocul. Locotenent-comandorul Jason Donovan visează că flota multinațională e un fel de cavalerie a vestului sălbatic. Pentru cine lucrează profesorul? Mai trăiește Jean-Baptiste? Old-boys se regrupează, clanurile somaleze se pregătesc de luptă.

Iubiri și dezamăgiri, intrigi și răpiri, operațiuni secrete și confruntări militare, pe fundalul unei Africi sărace și exotice, o Africă a intereselor economice, a războaielor religioase, a triburilor și a Kalasnikovului.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Bogdan Hrib, Sofia Matei

Data apariției: noiembrie 2016

ISBN: 978-606-749-159-3

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 354

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Tritonic

Bogdan Hrib
Bogdan Hrib
Autor

Bogdan Hrib s-a născut și trăiește în București. Inginer constructor fără să fi...

vezi autor