TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Calendar regal 2023
Vezi
galerie

Calendar regal 2023

de A.S.R. Principele Radu, Principesa Sofia a României

Titlu apărut în colecția Cărţi Regale

Id: #388096

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Ediția Calendarului regal din 2023 continuă tradiția tematică a anilor anteriori și le propune atât pasionaților de istorie, cât și publicului general o suită de imagini din grădinile Castelului de la Săvârșin, acela pe care Majestatea Sa Regele Mihai I îl considera cu adevărat „acasă“: de la vederi ale fațadei castelului din felurite perspective și Micul Pavilion, cea mai veche clădire din parc (1780), până la speciile de flori și arbori care atestă continuitatea și preocuparea generațiilor Familiei Regale a României pentru acest loc, fotografiile au o însemnată valoare istorică și identitară, stând drept mărturie pentru grandoarea și simplitatea care au caracterizat regalitatea românească de-a lungul a aproape un secol și jumătate de existență.

 

Tipăritură elegantă, aide-mémoire și reper în succesiunea zilelor, calendarul este un cadou pe placul tuturor celor care vibrează în fața frumosului, înțelegând totodată importanța cunoașterii trecutului recent și a păstrării memoriei.

 

Fiecare lună a anului are dedicată o filă care prezintă o serie de momente din istoria modernă și contemporană petrecute în luna respectivă. Fotografiile au fost realizate de către Alteța Sa Regală Principesa Sofia a României.

extinde
 

Detalii produs

Autor: A.S.R. Principele Radu, Principesa Sofia a României

Data apariției: octombrie 2022

EAN-13: 5948492410165

Număr pagini: 24

Limbă: Română

Format: 29x40 cm

Brand: Curtea Veche

Material: hârtie

 
 

Opinii editoriale

Domeniul Săvârșin este ca tatăl meu, un supravieţuitor. A trecut printr-o mulţime de războaie, prin revoluţii, prin foc și jaf. A rezistat tuturor restriștilor, iar astăzi se înalţă, de un alb imaculat, iluminând o nouă lume – una care, din fericire, nu cunoaște niciuna dintre adevăratele întunecimi, cele ale secolelor trecute.

Majestatea Sa Margareta a României

Săvârșinul pe care Custodele Coroanei l-a recreat este o ilustrare a legământului său faţă de Coroană și faţă de Naţiune. Pentru a ajunge aici, a fost nevoie de iubire, curaj, speranţă, credinţă și înţelegere.

A.S.R. Principele Radu al României
A.S.R. Principele Radu
A.S.R. Principele Radu
Autor

A.S.R. Principele Radu s-a născut la 7 iunie 1960, la Iași, ca fiu al prof. dr....

vezi autor
 Principesa Sofia a României
Principesa Sofia a României
Autor

Alteța Sa Regală Principesa Sofia este cea de-a patra fiică a Regelui Mihai şi a...

vezi autor