TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Oranjeria 9786069576731
Oranjeria
Vezi
galerie

Oranjeria

de Alexandra Niculescu

Id: #433166

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

„De la Kyparissia la Oranjeria e cale lungă, mai ales atunci când toate drumurile duc la Alexandra Niculescu, asta dacă ar fi să luăm în considerare că această carte pentru copii este un ghid serios de implicare a empatiei în schimbul de replici, în acțiuni. Nu știm dacă „moșul-nor” merită ajutor din partea grupului de copii, dar ce știm este că toți copiii din grupul cu pricina se ridică pe vârfuri să-l ajute, și nu e singura întâmplare fascinantă, de aceea este necesar să le dăruiți cartea copiilor voștri, dar mai ales copilului interior. Oranjeria este cartea care vindecă și repară, pansează și îmblânzește, un fel de mântuitor all-in.”

Gabriela Feceoru



Alte titluri pentru AlexandraNiculescu (autor):
No, Thank You (2014) ,
Kyparissia (2020) ,
extinde
 

Detalii produs

Autor: Alexandra Niculescu

Data apariției: noiembrie 2023

ISBN: 9786069576731

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 188

Limbă: Română

Dimensiuni: 17x24 cm - Academic / X4

Hârtie: 80g/m

Editura: Editura pentru Artă și Literatură

Teme: copilărie, emoții

 

Opinii editoriale

„Scriitura Alexandrei Niculescu are farmec și delicatețe, iar în literatura pentru copii această delicatețe devine covârșitoare. Pe urma unor clasici ai genului ca Lewis Carrol, C.S. Lewis sau J.K. Rowling, care au impus tema portalului ca loc de evadare în fața unei realități traumatizante, Alexandra Niculescu ne oferă Oranjeria, un spațiu mistic în care dorințele se pot împlini, dar câteodată e bine să avem grijă ce ne dorim. O lectură seducătoare.”

Cosmin Perța

„Alexandra Niculescu explorează, cu fiecare nouă carte, un teritoriu pe care dovedește, din nou și din nou, că îl stăpânește pe deplin. Se lasă cucerită de lume și farmecă, la rândul ei, prin ceea ce scrie, prin mediile pe care le explorează și din care știe să extragă, de fiecare dată, esența. Proza care îi poartă semnătura e recognoscibilă prin plăcerea pură de a scrie, prin curajul de a trece dincolo de realitatea imediată. Scrie pentru un cititor al lumii, scrie cu gândul la un prezent fără granițe, iar cărțile sale îi vor purta, din ce în ce mai înspre larg, dorința.”

Mihaela Pascu-Oglindă
Alexandra Niculescu
Alexandra Niculescu
Autor

Alexandra Niculescu (n. 1980, București) a publicat două volume de proză, Săptăm...

vezi autor