TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Poster Lavabil de Colorat - Lumea Oceanelor
Poster Lavabil de Colorat - Lumea Oceanelor
Vezi
galerie

Poster Lavabil de Colorat - Lumea Oceanelor

Id: #427630

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Micul tău artist este pasionat și dornic să deseneze, să combine culorile și să își pună imaginația la treabă? Singura problemă este atunci când pixurile și creioanele ajung din greșeală pe covoare și mobilier!


Posterul Lavabil de Colorat - Lumea Oceanelor îi va oferi ore întregi în care să își valorifice abilitățile artistice, atenția și răbdarea, iar la final nu rămâne decât să îl împăturească și să îl pună la locul lui în cutie!


Cea mai bună parte? Covorașul nostru de colorat pentru copii este ușor de șters după orice utilizare. Pur și simplu turnați sau pulverizați apă pentru a șterge atunci când copiii sunt gata să înceapă o nouă capodoperă. Fiind ușor de curățat le permite copiilor să creeze și să recreeze folosind diverse culori, pe o suprafață de desen uriașă.


Cărțile de colorat uneori pot deveni plictisitoare, însă un poster de colorat poate fi mult mai distractiv! Este fabricat dintr-un material textil moale, rezistent și ușor de curățat cu apă.

 

Este fabricat dintr-un material textil moale, rezistent și ușor de curățat cu apă. Imaginea posterului este cu animăluțe simpatice din lumea marină, bărcuțe și multă, multă apă!

 

Posterul are dimensiunea 80 x 80 cm, vine ambalat într-o cutie de carton, ușor de depozitat, și împreună cu un set de carioci pe bază de apă.


Poate fi un cadou simpatic pentru orice mic artist în devenire! Descoperă întreaga colecție!

 

Avertisment: Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani! Jucăria/produsul poate conține piese mici care se pot înghiți sau inhala, existând pericolul de sufocare, sau nu este potrivit copiilor mai mici de 3 ani. Vă rugăm să îndepărtați toate ambalajele, capsele, firele și etichetele atașate înainte de a da jucăria unui copil. A se folosi sub stricta supraveghere a unui adult. Păstrați instrucțiunile și etichetele pentru referințe viitoare. Păstrați jucăria/produsul departe de foc, feriți jucăria/produsul de temperaturi ridicate și umiditate.

 

Dimensiune: Cutie: 8 x 8 x 42 cm 

extinde
 

Detalii produs

Data apariției: decembrie 2022

EAN-13: 5947226207231

Limbă: Engleză

Clasificare: 3-7 ani

Brand: Yisheng

Material: plastic