TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Ce ne învață Vrăjitorul din Oz 9786066395885
Ce ne învață Vrăjitorul din Oz
Vezi
galerie

Ce ne învață Vrăjitorul din Oz

Titlu apărut în colecția Ce ne învață la For You

Id: #433712

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Poveștile clasice nu și-au pierdut farmecul, nici prospețimea învățăturilor cu care au fost impregnate. Seria „Ce ne învață...” vă readuce în familie magia întâmplărilor de altădată, însă cu ilustrații noi, ingenioase și pline de mister, exotism și aventură. În plus, vă invităm ca, părinți, educatori și copii deopotrivă, să zăboviți împreună mai mult asupra mesajelor ascunse în povești, unele vechi de când lumea, și să primiți în sufletul vostru învățăturile lor perene.

Ideale pentru lectura dinainte de culcare, pentru activitățile școlare sau pentru destinderea din vacanțe, cărțile din seria „Ce ne învață...” reprezintă o resursă inestimabilă pentru o educație autentică, bazată pe valori atemporale.

Descoperiți împreună importanța colaborării și perseverenței în călătoria vieții prin exemplul oferit de Dorothy și prietenii ei.

„Dragi cititori, mici și mari,

Bine ați venit în universul magic al poveștilor clasice! Vă invităm să le descoperiți magia și lecțiile nemuritoare și să vă bucurați de ilustrațiile pline de inspirație. Cărțile interactive din seria „Ce ne învață“ vă pun pe gânduri, vă stimulează imaginația și vă readuc în atenție valorile care contează cu adevărat.
Cu drag,
Editura For You”

extinde
 

Detalii produs

Data apariției: decembrie 2023

ISBN: 9786066395885

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 32

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: For You

Teme: aventură